«Αν φύγει, δεν θα μείνει τίποτα»

Το ρεπορτάζ του FL News από το Διαιτητικό Δικαστήριο και πώς ο Ηρακλής εξασφάλισε αναβολή σε 11 υποθέσεις επιβολής ποινών.

Η διαδικασία της επιβολής και ενεργοποίησης ποινών αναβολή δεν προβλέπει. Ωστόσο, όπως πέτυχε ο Παναθηναϊκός σε αρκετές των περιπτώσεων κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, έτσι έκανε και ο Ηρακλής τη Δευτέρα (08/04) για μία... ενδεκάδα σε βάρος του αιτημάτων.

Το FL News σας ενημέρωσε σε προηγούμενη ανάρτηση για τη... σωτήρια για τον Γηραιό εξέλιξη. Ως το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση του Διαιτητικού σας παρουσιάζει το πλήρες ρεπορτάζ...

Ο νομικός της νέας ΠΑΕ Ηρακλής, Βαγγέλης Χατζηιωάννου αδυνατούσε να παρασταθεί και τον εκπροσώπησε ο Απόστολος Μπίρδας. Παραστάθηκε μόνο για το αίτημα αναβολής και όπως είπε: «Αιτούμαι αναβολής. Εξάλλου, γίνεται προσπάθεια από την ΠΑΕ να τα βρουν με όλους. Υπάρχει βούληση να πάρουν όλοι τα λεφτά τους. Επετεύχθη συμφωνία και με τον Λουκίνα».

Στην εκδίκαση των 15:00 συζητήθηκαν τα αιτήματα επιβολής των Γιαννίκογλου, Κυνηγόπουλου, Βοσνακίδη, Ηλιάδη, Ρούσσου και Μπαρέττα. Για όλους τους προαναφερθέντες, αλλά και για τους Ιντζόγλου, Αργυρόπουλο, Καρασαλίδη, Αγγελόπουλο, Καραγκούνη οι εκπρόσωποι της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Μανώλης Αλαφραγκής, Άννα Νικολούση δεν συναίνεσαν στην αναβολή.

«Στα στάδια της επιβολής και ενεργοποίησης δεν υπάρχει ακροαματική διαδικασία», ανέφεραν οι δικηγόροι του ΠΣΑΠ και συνέχισαν: «Όλο αυτό ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό και πλέον ερχόμαστε ενώπιόν σας γι' αυτό τον λόγο. Δεν γνωρίζαμε κάτι για το αίτημα αναβολής. Η ΠΑΕ είναι ενήμερη από τον Σεπτέμβριο του 2018 για τις οφειλές. Έχουμε στείλει από τότε εξώδικα και ερχόμαστε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος να ακούσουμε ότι θα γίνουν προτάσεις; Το στάδιο της επιβολής, δεν είναι επιβολή, αλλά... απειλή επιβολής».

Η έδρα έδειξε καλή διάθεση και ο πρόεδρος του Διαιτητικού είπε: «Είναι ευχής έργον να βρεθεί μία λύση. Να δείξουμε μία ελαστικότητα...». Ρώτησε, μάλιστα, τον Μπίρδα πόσες ημέρες θέλει αναβολή και εκείνος απάντησε 15. Σε εκείνο το σημείο η πλευρά των ποδοσφαιριστών αντέδρασε και ο Αλαφραγκής είπε:

«Στις 5 Μαΐου το πρωτάθλημα τελειώνει. Στερούμε από τους ποδοσφαιριστές το δικαίωμα να πάρουν τα χρήματά τους. Δεν θέλουμε τη διάλυση του Ηρακλή. Το ποσό που οφείλεται για τους 11 είναι 150-160 χιλιάδες. Και 2-3.000 ευρώ να έπαιρνε αρχικά ο κάθε ένας, δεν θα έλεγε όχι. Θέλετε να μας πείτε ότι ενώ δεν πληρώσατε όλο τον χρόνο, θα πληρώσετε χωρίς να έχουν εκδοθεί αποφάσεις;».

Ο Μπίρδας απάντησε: «Αν απογοητευτεί ο Παπαδόπουλος, δεν θα πάρει κανείς τίποτα. Να είμαστε ελαστικοί για να γίνει η δουλειά τους. Αν φύγει ο άνθρωπος, δεν θα μείνει τίποτα...». Φυσικά, όλες οι υποθέσεις προς ικανοποίηση της ΠΑΕ αναβλήθηκαν για τη Μεγάλη Δευτέρα (22/04).

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2019 02:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep