Σωτήρια αναβολή!

Ο Ηρακλής πέτυχε αναβολή εκδίκασης 11 αιτημάτων επιβολής ποινών στο Διαιτητικό Δικαστήριο και αποφεύγει την αφαίρεση βαθμών.

Η θηλιά της πιθανής αφαίρεσης βαθμών χαλαρώνει για τον Ηρακλή. Αυτό προέκυψε τη Δευτέρα (08/04) στο Διαιτητικό Δικαστήριο, εκεί όπου είχε προγραμματιστεί η συζήτηση 11 αιτημάτων επιβολής ποινών από πρώην ποδοσφαιριστές του. Η ελαστικότητα της έδρας είχε ως αποτέλεσμα να χορηγηθεί αναβολή για τις 22 Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι οι «κυανόλευκοι» αποφεύγουν τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών. Εξάλλου το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 5 Μαΐου...

Στις 22 Απριλίου, λοιπόν, θα συζητηθούν όλα τα αιτήματα και αν η ΠΑΕ δεν έρθει σε συμφωνία μαζί τους, τότε μετά από τρεις ημέρες οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να καταθέσουν αιτήματα ενεργοποίησης. Η διαδικασία ακολούθως προβλέπει τον ορισμό δικασίμου, την έκδοση απόφασης και αν δεν διακανονιστούν οι οφειλές σε διάστημα 3+5 εργάσιμων, τότε ακολουθεί αφαίρεση βαθμών. Όπως γίνεται κατανοητό η αναβολή ήταν... σωτήρια.

Το FL News ήταν το μοναδικό ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που παρακολούθησε τη διαδικασία και το βράδυ θα σας παρουσιάσει το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Last modified onΔευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep