«Θα καλυφθεί το μετοχικό»

Ο Πέτρος Δημητρίου δεν ανησυχεί καθόλου για το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου του Αήττητου Σπάτων. Ανακοίνωση για Βάτσιο.

Ο Αήττητος Σπάτων αναρριχήθηκε στη 12η θέση και ο προπονητής του Πέτρος Δημητρίου μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Αιγινιακό στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για κατάθεση ψυχής. Ρωτήθηκε, φυσικά, για το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου και υποστήριξε ότι το ποσό που μένει για να καλυφθεί δεν είναι μεγάλο, ενώ η ΠΑΕ τον έχει διαβεβαιώσει ότι οι νεοφώτιστοι δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα.

Αρχικά ο Δημητρίου είπε:

«Η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής. Το θετικό είναι ότι στηρίξαμε το μεγάλο διπλό που κάναμε στην Κέρκυρα, που ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αν δεν παίρναμε το παιχνίδι θα ήταν σα να μην είχαμε κάνει τίποτα. Στα 28 χρόνια καριέρας δεν μου έχει τύχει ξανά. Την Πέμπτη αρρώστησε ο Ταμπάκης με αυτή την επικίνδυνη γρίπη και το Σάββατο το βράδυ μου τηλεφώνησαν οι Κολλαράς, Λάμπρου, Χατζηιωαννίδης ότι οι δύο έχουν δηλητηρίαση και ο άλλος γαστρεντερίτιδα.

Άλλαξε όλο το πλάνο και το σκεπτικό μου. Ο Αιγινιακός περιορίστηκε στο αμυντικό κομμάτι και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να πάρει το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με το καταφανέστατο πέναλτι και στην επόμενη φάση θα μπορούσαμε να έχουμε «καθαρίσει» το παιχνίδι. Το χειρότερο από όλα είναι ότι χάσαμε νωρίς τον Ηρακλή. Μπήκε ο Ματίας και λίγο αργότερα τον χάσαμε κι αυτόν.

Με όλα αυτά τα προβλήματα η νίκη παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Τα παιδιά, όμως ανταποκρίθηκαν και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Από τους πέντε πόντους πλέον έχουμε περάσει τη ζώνη. Τα παιδιά λειτούργησαν σύμφωνα με το πλάνο και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Τώρα έχουμε πολλά προβλήματα. Οι Σπυρόπουλος, Λύρας είναι τιμωρημένοι. Οι Ηρακλής, Ματίας, Ταμπάκης δεν θα είναι σίγουρα και δεν ξέρω πώς θα είναι ο Κολλαράς».

Για το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου:

«Από συζητήσεις που έχω κάνει με τη διοίκηση μου έχουν πει να μην ανησυχώ καθόλου. Έχουν πάρει μία παράταση έως το τέλος Μαρτίου, αλλά νομίζω πολύ πιο σύντομα θα καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο. Είναι μικρή η διαφορά των χρημάτων που πρέπει να μπουν. Αν δεν γινόταν αυτό, δεν θα κάναμε κι αυτή την προσπάθεια.

Είναι 100% από τα λεγόμενα της διοίκησης και του κύριου Κατσιγιάννη, άσχετα με την παράταση, ότι θα καλυφθεί ακόμα πιο νωρίς. Να δίνουμε την ψυχή μας, να παίρνουμε αυτά τα παιχνίδια και να υπάρχει πρόβλημα; Όχι. Με έχουν διαβεβαιώσει και δεν εφησυχάζουν. Θα προσπαθήσουν ακόμα και μέσα στην εβδομάδα να το καλύψουν. Η διαφορά που έχει μείνει είναι μικρή».

«Να μάθετε να σέβεστε»

Η ΠΑΕ μετά το τέλος του αγώνα εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Βάτσιου (Δυτ. Αττικής) και ανέφερε:

«Γίνεται 100 η αλεπού και 101 το αλεπουδακι; Δεν γίνεται!Πρέπει να μάθετε να σέβεστε. Συντηρούμε ομάδες με μηδενικά σχεδόν έσοδα και δεκαπλάσια έξοδα για να έχουμε διαιτησίες τύπου Βάτσιου! Όλοι εμείς στον Αήττητο και προσωπικά ο πρόεδρός μας Νίκος Κατσιγιάννης δεν θα ανεχτούμε ξανά τόσο εχθρική αντιμετώπιση από κανέναν διαιτητή πλέον».

Last modified onΔευτέρα, 04 Μάρτιος 2019 12:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep