Τσιριμπής: «Παραιτηθείτε»

Ο Ποτής Τσιριμπής ζήτησε συγγνώμη για τη γκάφα ολκής της Σπάρτης στο ματς με τον Εργοτέλη.

Ως διοικητικός ηγέτης της Σπάρτης εμφανίζεται πλέον ο Ποτής Τσιριμπής και αυτός τοποθετήθηκε για τη γκάφα ολκής στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το FL News, η επιλογή να χρησιμοποιηθεί ο Κρασνίκι που αποτέλεσε τον 5ο ποδοσφαιριστή στην ενδεκάδα χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες, φέρνει την ομάδα της Λακωνίας με το... ενάμιση πόδι δύο κατηγορίες πιο χαμηλά και ο συγκεκριμένος με δήλωσή του ανέφερε:

«Επειδή ό,τι έγινε στο παιχνίδι μεταξύ της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την δουλειά και τις αρμοδιότητες τις δικές μου, θέλω να δηλώσω τα κάτωθι. Εγώ στην ομάδα ήρθα για να παίρνουμε αποτελέσματα και να γίνει προσπάθεια παραμονής στην Football League της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ.

Περιμένω λοιπόν να αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που είναι υπεύθυνοι και ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι αύριο το μεσημέρι να δηλώσουν την παραίτησή τους. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι οι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ότι κατάλοιπα άλλων εποχών ως αύριο θα έχουν φύγει από την ομάδα.

Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω προσωπικά ένα μεγάλο συγνώμη, που αυτή την στιγμή ενώ έπρεπε να πανηγυρίζουμε για την μεγάλη εμφάνιση της ομάδος, καθόμαστε και μιλάμε για γεγονότα που σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να έχουν γίνει».

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep