«Να δείξουμε το ίδιο πάθος»

Ο Μανουέλ Ρόκα μίλησε για τον αγώνα πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα. Ο Μανουέλ Ρόκα μίλησε για τον αγώνα πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Μανουέλ Ρόκα, μίλησε για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (20/1 | 15:00) με τα Τρίκαλα.

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει την Κυριακή (20/1) τα Τρίκαλα σε μια κρίσιμη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Football League και ο τεχνικός του «γηραιού» μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του και σε αυτή την αναμέτρηση. Οι δηλώσεις του Μανουέλ Ρόκα στην επίσημη σελίδα του Ηρακλή: 

«Είναι ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Ακόμη δεν έχουμε κάνει τίποτα. Πρέπει να δείξουμε το ίδιο πάθος στο γήπεδο με τα προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Να δείξουμε ποια φανέλα φοράμε και να παίξουμε γι’ αυτή. Για όλους εμάς ο κάθε αγώνας και το αποτέλεσμα της νίκης αποτελεί μονόδρομο».

Παράλληλα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα των Τρικάλων με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή (18/1). Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ χωρίς να παρουσιαστούν αγωνιστικά προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Το πρωί του Σαββάτου (19/01) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην πόλη των Τρικάλων.

ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

Με ανακοίνωσή του ο Ηρακλής επισημοποίησε την λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Χασομέρη και τον Νίκο Καλτσά. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Χασομέρη και Νίκο Καλτσά και τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά τους στην ομάδα».

TΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε τους αριθμούς στις φανέλες των επτά έως τώρα αποκτημάτων. Αναλυτικά:

Πέτρος Ορφανίδης: 23
Λυμπέρης Στεργίδης: 19
Νίκος Καθάριος: 32
Γιώργος Γιαγκιόζης: 30
Βασίλης Βιτλής: 31
Γκι Νιαμπουγιού: 99
Γιώργος Παπαθανασίου: 92

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 00:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep