Κανένα θέμα ένστασης

Διαψεύδονται τα σενάρια περί ένστασης του Βόλου σε βάρος του Αιγινιακού. Τι δήλωσε ο Γιώργος Μπέζας.

Σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο Βόλος προσανατολιζόταν να καταθέσει ένσταση για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Αιγινιακό κυκλοφόρησαν την Κυριακή (06/01). Αυτά, πάντως, διαψεύδονται, ενώ και ο γενικός διευθυντής της ομάδας της βόρειας Πιερίας, Γιώργος Μπέζας σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 ανέφερε σχετικά:

«Δεν ξέρω αν προβλέπεται από τον ΚΑΠ για να κάνουν ένσταση. Δεν προβλέπεται. Άλλωστε, δεν ευθυνόμαστε εμείς. Το γήπεδο είναι Δημοτικό. Κάναμε έγγραφο, μόλις μας έστειλε η Football League και το στείλαμε στον Δήμο. Εδώ, στο Αιγίνιο οι δρόμοι δεν είναι ανοικτοί ακόμη.

Το Σάββατο πρωί σταμάτησε να χιονίζει. Δεν έχουμε μηχανήματα, ούτε μας ανήκει το γήπεδο. Ζητήσαμε άμεσα από τον Δήμο να καθαριστεί το γήπεδο, μέσω εγγράφου, αλλά δεν μας απάντησε κανείς, δεν ήρθε κανείς. Είναι θέμα καιρού. Ετσι όπως είναι τα πράγματα και με το χιόνι, που έχει, το οποίο είναι στους 15-20 πόντους το χιόνι, δύσκολα να διεξαχθεί. Θα κάνουμε αύριο το πρωί νέο έγγραφο στον Δήμο. Άλλωστε, πουθενά αλλού δεν μπορούμε να απευθυνθούμε και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Θεωρώ, πάντως, ότι είναι δύσκολο να προλάβουμε. Δεν είναι στο χέρι μας. Εμείς, ξεκαθαρίζουμε, ότι δεν είχαμε κανένα θέμα να μη γίνει το παιχνίδι. Συν τοις άλλοις, μπορεί να βρεθεί κάποια Τετάρτη, αφού ούτε εμείς, ούτε ο Ν.Π.Σ. Βόλος παίζουμε Κύπελλο και έτσι να γίνει το παιχνίδι».

Last modified onΚυριακή, 06 Ιανουάριος 2019 23:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep