Ελευθερώνει θέση

Θέμα γραφειοκρατίας είναι η λύση συμβολαίου με τον Χαμιντού Μάιγκα. Θέμα γραφειοκρατίας είναι η λύση συμβολαίου με τον Χαμιντού Μάιγκα.

Στον Αιγινιακό πρέπει να ξεπεράσουν ένα γραφειοκρατικό θέμα, ώστε να βγει το δελτίο του Μάρκος Γρανάδος. 

Τις διαδικασίες επικύρωσης της λύσης συμβολαίου του Χαμιντού Μάιγκα θα πρέπει να ολοκληρώσει άμεσα η διοίκηση του Αιγινιακού, ώστε να προχωρήσει στην απόκτηση του Μάρκος Γρανάδος. Κάθε ομάδα της Football League μπορεί να έχει στο ρόστερ της τρεις μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές και, όπως σας έχει ενημερώσει το FL News από τον Σεπτέμβριο, λόγω αμέλειας, στο δυναμικό της ΠΑΕ της βόρειας Πιερίας εκτός από τους Μαρκόφσκι, Κουμάντο βρίσκεται και ο στόπερ από το Μάλι, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν ελευθερώσει τον ποδοσφαιριστή (δεν ταξίδεψε ποτέ στη χώρα μας για να ενταχθεί στο περσινό ρόστερ) και το διεθνές πιστοποιητικό συμμετοχής του, αλλά δεν προχώρησαν ποτέ στην αντίστοιχη αίτηση στην ΕΠΟ, ώστε να κλείσει οριστικά το θέμα και να ελευθερωθεί θέση ξένου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λυθεί και αυτό το γραφειοκρατικό θέμα. Έτσι, θα εκδοθεί δελτίο στον Γρανάδος και ο Μεξικανός θα μπορέσει να αγωνιστεί με τον Αιγινιακό. Οι ημέρες αυτές με τις πολλές αργίες δεν ευνοούν την άμεση λύση και είναι αρκετά πιθανό να μην προλάβει η ΠΑΕ όλα τα διαδικαστικά, ώστε ο νεοαποκτηθείς να βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Last modified onΤετάρτη, 02 Ιανουάριος 2019 21:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep