Αποκλεισμός και τυπικά

Ο Ηρακκής έμεινε εκτός Κυπέλλου Ελλάδος μετά τη νίκη του Ατρομήτου με 8-0 απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου. Ο Ηρακκής έμεινε εκτός Κυπέλλου Ελλάδος μετά τη νίκη του Ατρομήτου με 8-0 απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου.

Ο Ηρακλής έμεινε εκτός από τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος μετά την επικράτηση του Ατρομήτου απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου με 8-0. 

Η νίκη του Ηρακλή επί του ΠΑΣ Γιάννινα είχε αφήσει κάποιες αμυδρές ελπίδες για πρόκριση σε περίπτωση που υπήρχε στραβοπάτημα του Ατρομήτου στην αναμέτρηση με την Θύελλα Καμαρίου, ομάδα Γ' Εθνικής. Αυτό δεν συνέβη και η ομάδα της Σαντορίνης δέχθηκε μάλιστα 8 τέρματα στην ήττα από την ομάδα του Περιστερίου και έτσι ο Ηρακλής έμεινε εκτός συνέχειας για το Κύπελλο Ελλάδος.

Βέβαια ο γηραιός κρατά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα της Football League και την τρίτη αλλαγή προπονητή μέσα στην σεζόν, αφού μετά τους Σπύρο Μπαξεβάνο, Αλέκο Βοσνιάδη και Δημήτρη Ελευθερόπουλο, πλέον στον πάγκο θα καθίσει ο Εμάνουελ Ρόκα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep