Προπόνηση με Κατσαμπή

Υπό τις οδηγίες του Τάσου Κατασμπή έγινε η προπόνηση του Ηρακλή το πρωί της Δευτέρας (17/12). Υπό τις οδηγίες του Τάσου Κατασμπή έγινε η προπόνηση του Ηρακλή το πρωί της Δευτέρας (17/12).

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έκαναν προπόνηση υπό τις οδηγίες του Τάσου Κατσαμπή ενόψει της αναμέτρηση της Τρίτης (18/12) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην Ευκαρπία με Απόλλωνα Πόντου. 

Την πρώτη τους προπόνηση μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, οι οποίο θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος την Τρίτη (18/12 | 19.30). Γυμνάστηκαν το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας υπό τις οδηγίες του Τάσου Κατσαμπή και έτσι ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία του Ηρακλή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.  

Εκτός τους σημερινού προγράμματος έμειναν οι Χρήστος Κουκόλης, Μάρκος Ντούνης και Γιάννης Παπαδόπουλος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστούν και στο αυριανό παιχνίδι. Τέλος, τα αποτελέσματα των μαγνητικών στις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο πρώτοι θα γίνουν γνωστά σύντομα, ενώ παράλληλα θα προσδιοριστεί και ο χρόνος που θα απουσιάσουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στην αναμέτρηση της Τρίτης (18/12) με αντίπαλο τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Καυτανζόγλειο (19.30, CosmoteTV 1) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν:  

Θύρες 4-6: 10 ευρώ  Θύρα 13: 10 ευρώ  Θύρα 10: 5 ευρώ  

*Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ενημερώνουμε ότι δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια διάθεσης εισιτηρίων το ένα επί της οδού Αγίου Δημητρίου και το δεύτερο στον προαύλιο χώρο του Καυτανζογλείου. Επίσης, έξω από τη θύρα των επισήμων θα υπάρχει ειδικό σταντ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19

Η ΕΔΡΑ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει ότι ο εντός έδρας αγώνας με τον Απόλλωνα Πόντου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League θα διεξαχθεί οριστικά στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία. Το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep