«Χάσμα απόψεων»

Η τελευταία ομιλία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Τετάρτη η συνέντευξη Τύπου - θλάση και ο Κουκόλης.

Τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή αποχαιρέτησε την Κυριακή (16/12) ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Στην τελευταία του ομιλία έκανε λόγο για χάσμα απόψεων μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης και ανέφερε:

«Από την αρχή που ήρθα εδώ, ήρθα για ένα λόγο. Γιατί πίστευα σε εσάς και το στόχο που είχαμε βάλει να βγει η ομάδα στη Super League. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περιμέναμε. Παρόλα αυτά δεν έχω κανένα παράπονο από εσάς. Είμαι ευχαριστημένος, είστε όλοι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Μην το βάλετε κάτω και όσοι μείνετε παλέψτε για αυτήν την μεγάλη ομάδα.

Ο λόγος της αποχώρησής μου είναι ότι δημιουργήθηκε ένα χάσμα απόψεων μεταξύ εμού και της διοίκησης το οποίο βάσει της ποδοσφαιρικής μου ιδιοσυγκρασίας δεν μπόρεσα να το δεχτώ και αποφάσισα να αποχωρήσω. Σας εύχομαι καλή συνέχεια».

Σε ό,τι αφορά στη συνέντευξη Τύπου του ιδιοκτήτη, Τομ Παπαδόπουλου, αυτή προγραμματίζεται για την Τετάρτη (19/12). Ο μεγαλομέτοχος θα μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις και το πλάνο του, ενώ θα παρουσιάσει τον Ηλία Θεοδωρίδη ως διοικητικό υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Κουκόλης που έχει υποστεί θλάση και ο Ντούνης που έχει επιβάρυνση στον προσαγωγό. Αμφότεροι θα υποβληθούν σε μαγνητική τη Δευτέρα (17/12) για να διαπιστωθεί πόσο καιρό θα μείνουν εκτός πλάνων. Σε ό,τι αφορά στον Γιάννη Παπαδόπουλο, στην προσπάθειά του να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό, υπέστη αιμάτωμα, με αποτέλεσμα να συνεχίσει με ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες.

Last modified onΚυριακή, 16 Δεκέμβριος 2018 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep