«Τελείως λάθος τάιμινγκ»!

Κάθετα αντίθετος με την απόφαση της διοίκησης του Ηρακλή για τα πέντε διαζύγια δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

«Πρέπει να καταλάβω κι εγώ ποιο είναι το πλάνο...». Αντίθετος με τα πέντε διαζύγια και το τάιμινγκ που ήταν επιλογή της διοίκησης δήλωσε ξεκάθαρα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο τεχνικός του Ηρακλή έδειξε με τον πλέον σαφή τρόπο ότι υπήρχε διάσταση απόψεων για τις αποχωρήσεις των Μενδρινού, Κούσα, Χιντζίδη, Γεωργίου, Μουμίν, όμως υπερίσχυσε η άποψη της ΠΑΕ...

Αναλυτικά ο Ελευθερόπουλος δήλωσε μετά την ήττα (2-0) από τη Δόξα Δράμας:

«Δεν μπήκαμε καθόλου στον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν εμφανιστήκαμε. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ επηρεασμένη από όλα τα γεγονότα της εβδομάδας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μας επιβληθεί ο αντίπαλος σε όλους τους τομείς, αφού το μυαλό μας δεν ήταν στο γήπεδο.

Ήρθε ο πρόεδρος σήμερα. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του για να καταλάβω ακριβώς ποιο είναι το σχέδιο. Την άποψή μου έτσι κι αλλιώς την είχα πει για το τάιμινγκ, για τις αποφάσεις. Πήρε μια απόφαση η διοίκηση, όφειλα να τη σεβαστώ. Ήταν ξεκάθαρη η άποψή μου και για τους λόγους και για το τάιμινγκ. Οπότε, θα πρέπει να μιλήσω μαζί του για να καταλάβω ακριβώς ποιο είναι το σκεπτικό».

Με δύο φάσεις και τέτοιες εμφανίσεις έχει ο Ηρακλής ελπίδες για κάτι παραπάνω από την παραμονή;

«Απάντησα ήδη, όχι. Αφού δεν μπήκαμε καν στον αγώνα. Το μυαλό μας ήταν αλλού. Ο στόχος πρέπει να επαναπροσδιοριστεί συνολικά. Να καταλάβω κι εγώ ποιο είναι το πλάνο».

Υπάρχει διάσταση απόψεων;

«Πρέπει να μιλήσω. Πάρθηκε μια απόφαση για τους πέντε που έφυγαν. Έχουν μιλήσει με τη διοίκηση κάποιες μέρες. Όφειλα να τη σεβαστώ. Ήταν απόφαση της διοίκησης. Τώρα που ήρθε ο πρόεδρος θα μιλήσουμε».

Για τη λίστα του ίδιου:

«Είχε ζητηθεί να γίνει την κατάλληλη στιγμή. Γι' αυτό μιλώ για θέμα τάιμινγκ. Κάποια πράγματα είχα εγώ στο μυαλό μου, κάποια η διοίκηση. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση ενδιάμεση για το καλό της ομάδας, αλλά για το τάιμινγκ ήμουν ξεκάθαρος ότι ήταν τελείως λάθος».

Για τη Δόξα Δράμας:

«Μας επιβλήθηκε, αλλά εμείς ποτέ δεν βγήκαμε στο γήπεδο. Έχει πολύ καλές μονάδες, πολύ καλό προπονητή, αλλά αυτή τη στιγμή είναι σημαντικά τα δικά μας τα κομμάτια. Ήταν 100% δίκαιη η νίκη».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΣάββατο, 15 Δεκέμβριος 2018 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep