Αποστολή με μηνύματα

Για να συνεχίσει τις επιτυχίες της εκτός έδρας θα ταξιδέψει η ομάδα του Ηρακλή στην Δράμα για το παιχνίδι με την Δόξα. Για να συνεχίσει τις επιτυχίες της εκτός έδρας θα ταξιδέψει η ομάδα του Ηρακλή στην Δράμα για το παιχνίδι με την Δόξα.

Ο Ηρακλής ψάχνει αναγέννηση απέναντι στη Δόξα Δράμας, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να στέλνει μηνύματα... αποχωρήσεων.

Την επαναφορά στα θετικά αποτελέσματα και στις εμφανίσεις ψάχνει ο Ηρακλής στο ντέρμπι από τα παλιά κόντρα στη Δόξα Δράμας το Σάββατο (15/12, 15:00 ΕΡΤ3). Οι άνθρωποι του «γηραιού» αναζητούν λύσεις στο αδιέξοδο που έχει μπει η ομάδα της Θεσσαλονίκης και προσπαθούν να ισορροπήσουν σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα που δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αλλάζει πράγματα ανάλογα το παιχνίδι και τώρα απέναντι στους «μαυραετούς» έχει ετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και το σχήμα της ομάδας που θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου από αυτό κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας. Από την κλειστή άμυνα της ομάδας της Άρτας στο ανοικτό παιχνίδι της Δόξας Δράμας που εντός έδρας θα αναζητήσει την νίκη.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Γηραιού έχει πάρει το ελεύθερο από τη διοίκηση να ξεκινήσει εκκαθαρίσεις και οι αποκλεισμοί των Μενδρινού, Μουμίν, Χιντζίδη, Κούσα, Γεωργίου αποτελούν μηνύματα εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Τραυματίας είναι ο Κλέιτον.

Η αποστολή: Γρηγοριάδης, Βοσνιάδης, Γιαννίτσης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Κουκόλης, Κωστούλας, Κουτρομάνος, Παναγιωτούδης, Τάι, Καλτσάς, Πασάς, Ντούνης, Χασομέρης, Πτηνόπουλος, Περόνε, Ρόβας, Καζναφέρης.

Last modified onΠαρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 23:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep