«Έτσι θα έρθουν οι νίκες»

Μόνο το γκολ έλειψε από τον Αήττητο Σπάτων όπως τόνισε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Στον κακό αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά το 0-0 του Αήττητου Σπάτων με τη Σπάρτη. Εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια και τόνισε:

«Θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι και συζητούσαμε γι' αυτό όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Προσπαθήσαμε και στα δύο ημίχρονα, είχαμε την κατοχή, περισσότερες πιθανότητες για να πάρουμε το παιχνίδι. Παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, παρότι το γήπεδο δεν είναι πολύ καλό. Είχαμε καλή κυκλοφορία, καλό πλάνο, αλλά δεν ήρθε το γκολ.

Είχαμε ένα πολύ καλό πλάνο, αλλά έλειψε το γκολ. Αν η ομάδα παίζει έτσι θα έρθουν τα γκολ και οι νίκες. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα. Κερδίσαμε και κάποιους νεαρούς όπως ο Λάμπρου, ο Καλογέρης, ο Κατσέρης που έχουν να δώσουν πράγματα στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω σύντομα η ομάδα θα αρχίσει να παίρνει νίκες και να ανεβαίνει βαθμολογικά. Κοιτάμε το επόμενο και να είμαστε έτοιμοι».

Ο Ανδρέας Ηρακλής είπε:

«Θέλαμε τη νίκη. Προσπαθήσαμε και θέλαμε να παίξουμε σ' αυτό το γήπεδο με τη μπάλα κάτω. Καταφέραμε να βρεθούμε κοντά στο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να υποσχεθούμε ότι θα αλλάξουμε την κατάσταση και θα επιστρέψουμε στις νίκες».

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2018 22:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep