«Δεν μπαίνουμε καλά στα ματς»

Προβληματισμένος ο Χαραλαμπίδης με το γεγονός ότι ο Αήττητος δεν μπαίνει καλά στα ματς Προβληματισμένος ο Χαραλαμπίδης με το γεγονός ότι ο Αήττητος δεν μπαίνει καλά στα ματς

Τον λόγο για τον οποίο ο Αήττητος Σπατών χάνει ένα ημίχρονο ψάχνει να βρει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, όπως δήλωσε μετά την ήττα από τον Ηρακλή με 3-0.

Για ακόμη ένα ματς ο Αήττητος Σπατών δεν έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο και βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να σημειώνει μετά τη ήττα από τον Ηρακλή ότι πρέπει να βρεθεί το πρόβλημα που έχει η ομάδα και να λυθεί ενόψει της συνέχειας. Η τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου:  

«Ηταν ένα παιχνίδι δύσκολο. Ο Ηρακλής είναι τυχερός που έχει τον Ελευθερόπουλο. Θα βρει τον δρόμο του, καθώς έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε πολύ καλά. Όπως έγινε και με τον Απόλλωνα Λάρισας, δεχτήκαμε δύο γκολ από παιδικά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο κερδίσαμε μέτρα στο γήπεδο. Είχαμε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι έπρεπε να μας δοθεί κι ένα πέναλτι. Γενικότερα, βγήκαμε μπροστά, όμως όλα τελείωσαν όταν δεχτήκαμε το τρίτο γκολ. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Εχουμε ένα παιχνίδι μέσα στην Σπάρτη που πρέπει να πάρουμε για να ανέβουμε βαθμολογικά. Εύχομαι καλή πορεία στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο». 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αήττητος δεν μπορούσε να αλλάξει την μπάλα. Τι έγινε στο δεύτερο μέρος κι άλλαξε η εικόνα του με αποτέλεσμα να κάνει ευκαιρίες;

«Δεν ξέρω. Αυτό γίνεται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να βρούμε γιατί η ομάδα δεν μπαίνει καλά στα ματς. Πρέπει να το ψάξουμε και να το λύσουμε».

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 21:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep