«Βροχή» ενεργοποιήσεων!

Η Σπάρτη έχει να αντιμετωπίσει... βουνό από 17 αιτήματα ενεργοποίησης ποινών.

Οι περσινές... αμαρτίες κινδυνεύουν να τινάξουν στον αέρα τη φετινή προσπάθεια της Σπάρτης. Οι Λάκωνες έκλεισαν τα μέτωπα των Μπουζούκη, Κατσίκη, Ράντι, όμως είναι αβέβαιο αν θα καταφέρουν να πράξουν το ίδιο με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ακολουθούν. Το εμπόδιο; Πολύ υψηλό. Και αυτό γιατί το διήμερο 27-28 Οκτωβρίου συζητήθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, 17 αιτήσεις ενεργοποίησης ποινών!

Πρόκειται για υποθέσεις που βρίσκονται στο τρίτο και τελευταίο στάδιο, κάτι που σημαίνει ότι με την έκδοση αποφάσεων που αναμένονται άμεσα, θα δοθεί προθεσμία 3+5 ημερών για να εξοφληθούν άπαντες! Αν προσθέσει κανείς και την περίπτωση Παναγιωτόπουλου, τότε η Σπάρτη θα πρέπει να «καθαρίσει» με μία... 18μελή αποστολή.

Η ΠΑΕ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News και βάσει των όσων ειπώθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο δεν έχει προχωρήσει στην παραμικρή καταβολή προς τους Αργύρη Μπαρέττα, Ηλία Μακρυωνίτη, Δημήτρη Βοσνακίδη, Αντρέι Τσιόφου, Αντώνη Ράνο, Αλέξανδρο Μουζακίτη, Βασίλη Τριανταφυλλάκο, Αστέριο Γιακουμή, Γιάννη Σάββα, Σταύρο Παναγιώτου, Χαράλαμπο Οικονομόπουλο, Χρήστο Νιάρο, Έρικ Γουόρντεν, Ταουόγκα Τσιμότζι, Διονύση Μπέλη, Δημήτρη Σανδραβέλη και Δημήτρη Ζουλιώτη.

Υπήρξε, όμως και ένα αίτημα επιβολής ποινών κατά της Σπάρτης. Πρόκειται για τον νεαρό, Νίκο Ρούμπο, ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή για περσινά οφειλόμενα. Σημειώνεται ότι ο 21 ετών επιθετικός μετρά φέτος δύο συμμετοχές με τους «κυανέρυθρους».

Last modified onΠέμπτη, 29 Νοέμβριος 2018 00:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep