Ενεργοποίηση και επιβολή

Νέοι μπελάδες για τη Σπάρτη. Ενεργοποίησε ποινή ο Παναγιωτόπουλος, επιβολή από Δεινόπαπα.

Τα πρώτα τρία μέτωπα προσφυγών η Σπάρτη τα έκλεισε, όμως ακολουθούν και άλλα. Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε την Τετάρτη (21/11) ενεργοποίηση ποινής από τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο και επιβολή από τον Θανάση Δεινόπαπα. Η ΕΠΟ, πάντως, τα... μπέρδεψε και γνωστοποίησε λανθασμένα ενεργοποίηση από τον Δεινόπαπα και επιβολή από τον Παναγιωτόπουλο.

Οι οφειλές προς τον Παναγιωτόπουλο θα πρέπει να τακτοποιηθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών, χωρίς να υπολογιζεται η ημέρα κοινοποίησης της απόφασης, δηλαδή ως τη Δευτέρα (26/11). Εάν αυτό δεν γίνει, τότε αφαιρούνται τρεις βαθμοί, το επόμενο ματς διεξάγεται κανονικά και οι Λάκωνες θα έχουν πέντε εργάσιμες περιθώριο για να τους πάρουν πίσω.

Σε ό,τι αφορά στον Δεινόπαπα, η περίπτωσή του αν δεν τακτοποιηθεί ως τη Δευτέρα (26/11), τότε θα συζητηθεί αυτομάτως στο Διαιτητικό Δικαστήριο αίτημα ενεργοποίησης. Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ιωάννη Παπαγιωτόπουλου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 556/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 79/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αθανασίου Δεινόπαπα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 208/2018 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Νοέμβριος 2018 16:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep