Logo
Print this page

Αναμονή αποτελεσμάτων

Οι Γιαννίτσης, Κανακούδης, Τάι υποβλήθηκαν σε μαγνητική στον Ηρακλή. MVP o Περόνε.

Ημέρα μαγνητικής ήταν η Πέμπτη (08/11) για τρεις ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Οι Μιχάλης Γιαννίτσης, Πέτρος Κανακούδης, Τάι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή τους. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από παλαιότερο χτύπημα στον καρπό, για τον δεύτερο οι «κυανόλευκοι» θέλουν να διαπιστώσουν τη βελτίωσή του μετά το πρόγραμμα θεραπείας και ο τρίτος προέρχεται από θλάση. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή (09/11).

Σε ό,τι αφορά στην ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο του αγώνα με την Κέρκυρα, οι οπαδοί του Ηρακλή ανέδειξαν MVP τον Εμάνουελ Περόνε, όπως και στην πρεμιέρα. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Έπειτα από ψηφοφορία που διενεργήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής, οι φίλοι των «κυανολεύκων» ανέδειξαν ως πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή (MVP) του εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Κέρκυρας, τον Εμανουέλ Περόνε. Ο Αργεντινός επιθετικός που μπήκε ως αλλαγή, κατάφερε να γίνει απειλητικός στην πρώτη κιόλας φάση μετά την είσοδό του, ενώ παράλληλα αύξησε την πίεση στα αντίπαλα καρέ».

Online αγορά εισιτηρίων

Από την Πέμπτη (08/11) ξεκίνησε η online διάθεση εισιτηρίων για τα εντός έδρας ματς, αλλά και των διαρκείας. Όπως ανακοινώθηκε:

«Με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη, αμεσότερη και ταχύτερη κάλυψη των αναγκών των φιλάθλων της αγαπημένης μας ομάδας, η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει, ότι από σήμερα (8/11), διαθέτει τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων καθώς επίσης και τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2018-19 από την ιστοσελίδα ticketmaster.gr.

Η συνεργασία εγκαινιάζεται από το επόμενο κιόλας παιχνίδι, αυτό της Κυριακής (11/11) κόντρα στον Αιγινιακό (15.00) στο Καυτανζόγλειο για την 3η αγωνιστική της Football League και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδος».

Last modified onΠέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 21:27
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr