«Απόλυτη στήριξη στο πλάνο»

Ο Τομ Παπαδόπουλος στηρίζει το πλάνο του Παύλου Μυροφορίδη, όπως και την επιλογή του Αλέκου Βοσνιάδη. Ο Τομ Παπαδόπουλος στηρίζει το πλάνο του Παύλου Μυροφορίδη, όπως και την επιλογή του Αλέκου Βοσνιάδη.

Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος είχε ανοικτή γραμμή στην έκτακτη σύσκεψη που έγινε στον «γηραιό» για αποφάσεις μετά τις δύο ήττες σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. 

Όλες τις πλευρές άκουσε ο Τομ Παπαδόπουλος μέσω της ανοικτής τηλεφωνικής γραμμής που είχε με τον χώρο που έγινε η σύσκεψη των στελεχών του Ηρακλή μετά την ήττα στην Κέρκυρα, η οποία ήρθε μετά το 6-1 από τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος. Από το αποτέλεσμα της σύσκεψης αυτής φάνηκε ξεκάθαρα πως είχε χαρακτήρα αποφόρτισης για όλες τις πλευρές, αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων και στήριξη του πλάνου που ακολουθεί ο Παύλος Μυροφορίδης και περιλαμβάνει φυσικά και την συνεργασία με τον Αλέκο Βοσνιάδη. 

Η τοποθέτηση του Τομ Παπαδόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αλλαγής σε όλα όσα ακολουθεί η ομάδα:

«Στηρίξαμε την όλη προσπάθειά μας πάνω στο αγωνιστικό project του Παύλου Μυροφορίδη και βάσει αυτού πορευόμαστε. Δεν έχω κανένα λόγο για να αποσύρω την εμπιστοσύνη μου. Η παρουσία του προπονητή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υλοποίηση του σχεδιασμού, γεγονός, το οποίο σέβομαι απολύτως. Συνεχίζουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και στον αγωνιστικό τομέα. Είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε», ήταν η τοποθέτηση του μεγαλομετόχου.

Last modified onΤρίτη, 06 Νοέμβριος 2018 15:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep