Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο Αλμπέρτο Λόπεζ υπογράφει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πιερικό υπό το βλέμμα του γενικού αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Λιόλιου. Ο Αλμπέρτο Λόπεζ υπογράφει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πιερικό υπό το βλέμμα του γενικού αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Λιόλιου.

Ο Αλμπέρτο Λόπεζ ανακοινώθηκε από τον Πιερικό και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

«Θα τα δώσω όλα για τη φανέλα του Πιερικού, θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και να δείξω ότι δεν έκανε λάθος η διοίκηση που με απέκτησε»

Ο Αλμπέρτο Λόπεζ είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής του Πιερικού για ένα χρόνο και στα πρώτα του λόγια μετά την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας στάθηκε στους στόχους και την συμβολή του ίδιου στο να επιτευχθούν.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι στον Πιερικό και ευχαριστημένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ. Έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και θα δουλέψω πολύ για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Θα τα δώσω όλα για τη φανέλα του Πιερικού, θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και να δείξω ότι δεν έκανε λάθος η διοίκηση που με απέκτησε».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού Αλμπέρτο Λόπεζ Αρτεσέρος. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30-06-2013, είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1988, στην Πάλμα της Μαγιόρκα και αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος. Ο Λόπεζ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Μαγιόρκα, παίζοντας στην α' και β' ομάδα, πριν έλθει στην Κατερίνη και στον Πιερικό.

.

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιούλιος 2012 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep