«Ευλογία Θεού»

Δίκαιη η νίκη του Άρη όπως δήλωσε ο τεχνικός του Αήττητου Σπάτων, Σούλης Παπαδόπουλος.

Ως ευλογία Θεού χαρακτήρισε ο Σούλης Παπαδόπουλος τη θητεία του στον Άρη και τόνισε ότι η νίκη του σε βάρος του Αήττητου Σπάτων (2-1) στο Κύπελλο ήταν δίκαιη. Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Άρη για τη φιλοξενία μας σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για την υποδοχή τη δική μου. Το είχα πει τότε, το λέω και τώρα, ήταν ευλογία Θεού που βρέθηκα εδώ και ας ζήσαμε δύσκολες στιγμές.

Για το σημερινό παιχνίδι, είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι θα παίξουμε με μια ομάδα που έχει άλλο επίπεδο σε ένα πολύ καλό γήπεδο. Μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει όλους τους πρωτοπόρους της Super League. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ, στα άλλα παιχνίδια στάθηκε άτυχος.

Πολλοί είπαν ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, γιατί για να πάρουμε τον σεβασμό του Άρη θα έπρεπε να ήμαστε ανταγωνιστικοί. Σίγουρα κέρδισε δίκαια. Αξίζουν συγχαρητήρια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλά και βγαίναμε στο μισό του Άρη. Στο δεύτερο ξέραμε ότι ο Άρης με τις αλλαγές που έκανε θα μας πιέσει. Ήρθε μια ολιγωρία και ήρθε και ο Διαμαντόπουλος, που τον είχα ποδοσφαιριστή, που έχει το ένστικτο του σκόρερ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πετύχουμε γκολ για να πάρουμε ισοπαλία, αλλά ήρθε το δεύτερο γκολ.

Αυτή είναι η άποψή μου για το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε καλά, αλλά στο δεύτερο πήρε μέτρα ο αντίπαλος και κέρδισε δίκαια. Η ήττα είναι πάντα ήττα. Έχουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή στη Κρήτη. Εκεί που περιμέναμε τέσσερις μήνες για να παίξουμε, παίζουμε τρία σε μια βδομάδα».

Πηγή: allaboutaris.com

Last modified onΤετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 23:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep