Logo
Print this page

Ανταγωνιστικός Αήττητος

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος σημείωσε δύο γκολ και ξεκλείδωσε την άμυνα του Αήττητου. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος σημείωσε δύο γκολ και ξεκλείδωσε την άμυνα του Αήττητου.

Η ήττα με 2-1 από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη ήρθε πολύ πιο δύσκολα από όσο θα περίμενε κανείς για τον Αήττητο που έδειξε πως έχει ποιότητα στο παιχνίδι του.

 Ο Άρης χρειάστηκε να καταβάλει αρκετό κόπο για να καταβάλει την αντίσταση του Αήττητου στο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος και να φτάσει στη δύσκολη νίκη με 2-1. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, μαζί με την επιστράτευση των Διαμαντόπουλου – Ντιγκινί με την έναρξη του δεύτερου μέρους έφεραν την λύση.  

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος στην πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα του Άρη για την φετινή σεζόν ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 66ο λεπτό και στο 76ο διπλασίασε τα δικά του γκολ, αλλά και της ομάδας του βγάζοντας το άγχος που της είχε δημιουργήσει η ομάδα των Σπάτων.  

Στο δεύτερο τέρμα βέβαια, ο Διμαντόπουλος φαίνεται να χρησιμοποιεί το χέρι του στο κοντρόλ και μάλλον δίκαια φώναζαν οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.  Ο Αήττητος, πάντως, άντεξε και σε υψηλή πίεση για παραπάνω από 15 λεπτά με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, με καλές αντιδράσεις στην άμυνα του και επεμβάσεις του Κοκκαλά, ενώ τελικά βρήκε και γκολ στο 90ο λεπτό με τον Χαντί, ο οποίος με μακρινό σουτ ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Άρη. Πάντως από σεβασμό στο ότι πριν από μερικούς μήνες φορούσε τα χρώματα του Άρη, ο Χαντί δεν πανηγύρισε το γκολ και απλά ύψωσε το χέρι του στον ουρανό.  

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΑΡΗΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ 2-1  

ΓΚΟΛ: 66', 76' Διαμαντόπουλος – 90’ Χαντί  

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Κολάσο, Ιντζόγλου, Παυλίδης (46' Ντιγκινί), Μαρτίνες (80' Βίτορ), Ναζλίδης, Γιουνές (46' Διαμαντόπουλος).  

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Μανωλάς (78' Ματσούκας), Μάγκας, Ηρακλής, Σταματάκης, Κασνέτση, Χαντί, Χατζηιωαννίδης (69' Σπυρόπουλος), Βασιλείου, Νικλητσιώτης (59' Γροντής).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάς (Πέλλας)

ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα (Ξάνθης), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr