Πρώτες ενεργοποιήσεις!

Η Σπάρτη εάν δεν εξοφλήσει έως την 1η Νοεμβρίου τους Κατσίκη, Μπουζούκη θα έχει προσωρινή αφαίρεση βαθμών και νέα προθεσμία 5 εργάσιμων για να τους πάρει πίσω.

Διακανονισμούς με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγές υποστηρίζει ότι έχει κάνει η Σπάρτη. Μένει, λοιπόν, αυτό να αποδειχτεί άμεσα. Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε τη Δευτέρα (29/10) την ενεργοποίηση ποινών από τους Παναγιώτη Κατσίκη, Γιώργο Μπουζούκη και την επιβολή από τους Αντρέι Τσιόφου, Δημήτρη Βοσνακίδη, Ηλία Μακρυωνίτη, Αντώνη Ράνο.

Τι συμβαίνει από εδώ και πέρα; Οι υποθέσεις που πρέπει να κλείσουν άμεσα είναι αυτές των Κατσίκη, Μπουζούκη. Υπάρχει προθεσμία τριών εργάσιμων χωρίς να υπολογίζεται η ημέρα κοινοποίησης της απόφασης, δηλαδή έως την Πέμπτη (01/11) για να εξοφληθούν, διαφορετικά αφαιρούνται τρεις βαθμοί για κάθε περίπτωση. Το επόμενο ματς διεξάγεται κανονικά και η Σπάρτη θα έχει προθεσμία πέντε ακόμα εργάσιμων, δηλαδή έως τις 9 Νοεμβρίου για να πάρει πίσω τους βαθμούς, εάν δεν έχει τακτοποιήσει τις δύο υποθέσεις ως τότε. Υπενθυμίζεται ότι στις τρεις αφαιρέσεις ακολουθεί αποβολή από το πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά στις προσφυγές που βρίσκονται στο στάδιο της επιβολής, εάν δεν τακτοποιηθούν εντός τριών ημερών, τότε θα ακολουθήσει το στάδιο της ενεργοποίησης σε συνεδρίαση του Διαιτητικού. Η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

* Αίτηση του CIOFU ANDREI του Valeriu (Βαλερίου), επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ:

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» , μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 464/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

* Αίτηση του Δημητρίου ΒΟΣΝΑΚΙΔΗ του Αποστόλου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ:

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» , μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 471/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

* Αίτηση του Παναγιώτη ΚΑΤΣΙΚΗ του Σπυρίδωνος, επαγγελματία ποδοσφαιριστή κατά της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ:

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 77/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 331/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

* Αίτηση του Ηλία ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗ του Αριστείδη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή κατά της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ:

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» , μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 462/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

* Γεωργίου ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ του Ελευθερίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή κατά της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ:

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 78/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 332/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

* Αίτηση του Αντωνίου ΡΑΝΟΥ του Αρχοντή, επαγγελματία ποδοσφαιριστή:

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» , μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 474/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΔευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 14:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep