Γήπεδο στους Χορτατζήδες

Ο Τομ Παπαδόπουλος ζήτησε από τους συνεργάτες του και μελέτη για γήπεδο στο χώρο που υπάρχει στους Χορτατζήδες. Ο Τομ Παπαδόπουλος ζήτησε από τους συνεργάτες του και μελέτη για γήπεδο στο χώρο που υπάρχει στους Χορτατζήδες.

Εκτός από την Μίκρα, όπου γίνεται μελέτη για τους χώρους και την δημιουργία γηπέδου του Ηρακλή, ο Τομ Παπαδόπουλος ζήτησε έρευνα και για τους Χορτατζήδες. 

Εντολή του Τομ Παπαδόπουλου στους ανθρώπους του Ηρακλή για μελέτη και στον χώρο στους Χορτατζήδες ώστε να διαπιστωθεί πόσο εφικτή είναι η δημιουργία γηπέδου για τον «γηραιό». Η εναλλακτική λύση είναι σημαντική επειδή χρειάζεται να υπάρχουν οι υποδομές για ένα σύγχρονο γήπεδο που θα έχει εύκολη πρόσβαση, αλλά και χώρους που θα βοηθήσουν τόσο τις λειτουργικές ανάγκες της ομάδας, όσο και των φιλάθλων της που θα παρακολουθούν τις αναμετρήσεις. 

Αυτή η εξέλιξη βάζει στο κάδρο πάλι τους Χορτατζήδες και είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα αν υπάρξουν προβλήματα στην Μίκρα για να δημιουργηθεί γήπεδο που να έχει όλες τις προϋποθέσεις. Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα «Fair Play Press».    

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep