Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κέρδισε... ο Πανθρακικός

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά που μιλούσε τις τελευταίες ημέρες με τη διοίκηση του Παναιτωλικού για να επιστρέψει στο Αγρίνιο, ανανέωσε την συνεργασία του με τον Πανθρακικό. Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά που μιλούσε τις τελευταίες ημέρες με τη διοίκηση του Παναιτωλικού για να επιστρέψει στο Αγρίνιο, ανανέωσε την συνεργασία του με τον Πανθρακικό.

Οι συζητήσεις του Παναιτωλικού με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά για να επιστρέψει στο Αγρίνιο τελικά δεν έγιναν πράξη, αφού ο 28χρονος μέσος ανανέωσε με τον Πανθρακικό.

Μέχρι χθες το απόγευμα ο Ντενίζ Μπαϊκαρά ήταν σε επαφές με τον Παναιτωλικό ώστε να επιστρέψει στο Αγρίνιο έπειτα από το «διάλειμμα» ενός χρόνου στην Κομοτηνή.

Ο Τούρκος μέσος είχε αγωνιστεί τις δύο προηγούμενες σεζόν στην ομάδα του Αγρινίου και είχε ανοικτή επικοινωνία με τη διοίκηση της ομάδας ώστε να επιστρέψει, αφού δεν υπήρχε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από την Τουρκία ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Τελικά ήρθε σε συμφωνία με τον Πανθρακικό για να ανανεώσει τη συνεργασία του και η επιστροφή του στο Αγρίνιο δεν πραγματοποιήθηκε.

Last modified onΤετάρτη, 11 Ιούλιος 2012 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep