Τέλος ο Μπαξεβάνος!

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή! Φαβορί ο Βοσνιάδης.

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ηρακλή μία ημέρα μετά τη φιλική ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον τεχνικό, Σπύρο Μπαξεβάνο και όπως σημείωσε, το διαζύγιο αποφασίστηκε μετά από συνάντηση που επεδίωξε μαζί του ο τεχνικός διευθυντής, Παύλος Μυροφορίδης!

Ο 47χρονος προπονητής είχε αναλάβει το τιμόνι του Γηραιού τον Φεβρουάριο και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 10 νίκες - 2 ισοπαλίες στη Γ' Εθνική. Μαζί του ξεκίνησε το «χτίσιμο», ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας, αλλά αρχές Σεπτεμβρίου οι Θεσσαλονικείς μπαίνουν σε διαδικασία πρόσληψης του διαδόχου του. Φαβορί αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ο Αλέκος Βοσνιάδης που έχει συνεργαστεί με τον Μυροφορίδη στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Έπειτα από επικοινωνία που επιδίωξε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παύλος Μυροφορίδης με τον προπονητή του συλλόγου Σπύρο Μπαξεβάνο, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με του Ηρακλή με τον προπονητή.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια της περσινής εντυπωσιακής χρονιάς της ομάδας και θεωρείται πλέον κομμάτι της οικογένειας του Ηρακλή. Σπύρο, σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην ομάδα και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην καριέρα σου».

Last modified onΚυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2018 13:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep