«Το 2-4 είναι τίμιο»

Ο Σάκης Χατζόγλου που εκπροσώπησε τον Ηρακλή στο ΔΣ της Football League μίλησε για τις θέσεις ανόδου και το ΑΦΜ.

Τίμιο χαρακτήρισε το «2-4» που αφορά σε απευθείας άνοδο δύο ομάδων και υποβιβασμό τεσσάρων ο Σάκης Χατζόγλου. Το μέλος της διοίκησης του Ηρακλή υποστήριξε παράλληλα ότι την Τετάρτη (29/08) θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ΑΦΜ και σύστασης νέας ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, ανέφερε μετά το τέλος του συμβουλίου της Football League:

«Είμαστε όλοι μαζί απόλυτοι σε αυτή την απόφαση για το 4-2. Είναι το πιο λογικό και το πιο τίμιο. Εάν δεν συμβεί αυτό νομίζω θα δημιουργηθούν προβλήματα πολλά και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Ο Ηρακλής με αυτές τις κινήσεις σκέφτεται όχι μόνο τη Football League, αλλά και τη Super League και τις κατηγορίες που ήταν και πέρυσι. Όλο το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ενιαίο και δυνατό για να πάει μπροστά. Έχουμε μείνει πολύ πίσω δυστυχώς».

Για το ΑΦΜ:

«Είναι μια μεγάλη συζήτηση. Έχουμε φτάσει αρκετές φορές στο τέλος. Το πρώτο μέλημα είναι το ΑΦΜ, το άνοιγμα του λογαριασμού, η σύσταση της νέας ΠΑΕ και όταν γίνουν αυτά θα φανεί το πραγματικό ενδιαφέρον από επενδυτή. Έως την Τετάρτη θεωρώ ότι θα έχουμε τελειώσει από όλα».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 01:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep