Προτίμησαν προπόνηση

Η  ομάδα του Βόλου δεν αντικατέστησε το φιλικό που είχε με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Παρασκευή (17/8) και οι ποδοσφαιριστές έκαναν προπόνηση. Η ομάδα του Βόλου δεν αντικατέστησε το φιλικό που είχε με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Παρασκευή (17/8) και οι ποδοσφαιριστές έκαναν προπόνηση.

Ο Βόλος δεν έβαλε άλλο φιλικό στο πρόγραμμα του μετά την ακύρωση του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή 17/8.

Δεν φόρτωσαν περισσότερο το πρόγραμμα τους οι άνθρωποι του Βόλου, αφού προτίμησαν να βάλουν προπόνηση και να δουλέψουν με την ομάδα παρά να αναζητήσουν αντίπαλο για την Παρασκευή (17/8) που ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που δεν έγινε τελικά. 

Ο Χουάν Φεράντο άλλαξε τους ρυθμούς της ομάδας, δεν πίεσε τους παίκτες του με ένα παραπάνω αγώνα και φυσικά γνωρίζει πως έχει χρόνο για να χτίσει το σύνολο του και να βγάλει τα συμπεράσματα του με τους προσεχείς αντιπάλους. Από εδώ και πέρα βέβαια ευκαιρίες θα υπάρχουν μόνο με συλλόγους της δεύτερης, ή τρίτης κατηγορίας, αφού οι ομάδες της Super League μπαίνουν σε αγωνιστική εβδομάδα με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος το Σάββατο (25/8). 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep