Στον Εύοσμο ο Ντόσης

Ο Γιάννης Ντόσης μετά τον Βόλο ΝΠΣ, συμφώνησε με τον Αγροτικό Αστέρα.

Έπειτα από μια γεμάτη σεζόν στον Βόλο ΝΠΣ, ο Γιάννης Ντόσης συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Αγροτικό Αστέρα, για μια δεύτερη θητεία. Ο 27χρονος αμυντικός έχει εμπειρία από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής και αναμένεται να βοηθήσει τους «σταχυοφόρους» στους στόχους τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ντόση, ο οποίος επιστρέφει στον Εύοσμο για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο Γιάννης Ντόσης είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 1992 στην Κατερίνη και αγωνίζεται ως αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2011-12 από την Καβάλα, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια. Εχει αγωνιστεί, επίσης, σε Πιερικό, ΑΠΕ Λαγκαδά, Πύδνα Κίτρους, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος, κερδίζοντας την άνοδο στη Football League. Στον Εύοσμο βρέθηκε ξανά στο πρώτο μισό της σεζόν 2015-16 και μέτρησε πέντε συμμετοχές με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα στην Football League. Μετράει συνολικά 53 συμμετοχές και δύο γκολ στη Football League, αλλά και 60 συμμετοχές με επτά γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep