Μεταγραφική αντεπίθεση

Ο Ηρακλής συμφώνησε με Μανώλη Νικολακάκη και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Το διοικητικό τοπίο του Ηρακλή παραμένει θολό, ωστόσο ο αγωνιστικός σχεδιασμός συνεχίζεται. Μετά την απόκτηση του Ανδρέα Τσίπρα, ο Γηραιός είναι κοντά στην ολοκλήρωση δύο ακόμα μεταγραφών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport» του Μανώλη Νικολακάκη και του Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ο Ηρακλής συμφώνησε με τον 27χρονο αμυντικό Μανώλη Νικολακάκη, ο οποίος πέρυσι κατέγραψε 21 συμμετοχές στον Εργοτέλη. Μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στο δεξί άκρο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Επισκοπή, ΑΕΛ, Τρίκαλα και στη σουηδική Ακρόπολις.

Παράλληλα, συμφωνία υπάρχει και με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ηρακλή και τη διετία 2006-08. Μετά από 10 χρόνια, ο 29χρονος χαφ ετοιμάζεται να επιστρέψει στους «κυανόλευκους», προσφέροντας ποιότητα και εμπειρία. Ξεκινώντας την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Γηραιού, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Στη συνέχεια έπαιξε σε Ολυμπιακό, Διναμό Δρέσδης, Άρη, Κρακόβια, Μπνέι Σακχίν, Χαποέλ Άκρε, Χαποέλ Κφαρ Σαμπά, Βέροια και Νέα Σαλαμίνα.

Τέλος, επαφές υπάρχουν και με τον 27χρονο αριστερό μπακ Χρήστο Κοντοχρήστο. Η καριέρα του ξεκίνησε από τον Πανιώνιο και ακολούθως αγωνίστηκε σε Ναυπακτιακό Αστέρα, Νίκη Βόλου, Λαμία, Παναχαϊκή, ΑΕΛ, Μοντάνα και Παναιγιάλειο.

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep