Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τον πρώτο λόγο ο ΟΦΗ»

 

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης θέλει να συνεχίσει και του χρόνου στους Κρητικούς.

 

 

Η ομάδα του Ηρακλείου βοήθησε τον Λεωνίδα Καμπάνταη να «αναγεννηθεί» έπειτα από τους σοβαρούς τραυματισμούς που τον είχαν ταλαιπωρήσει και εκείνος με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Athletic Press» τόνισε ότι αν και έχει μείνει ελεύθερος επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Κρήτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καμπάνταης:

Λεωνίδα, ο Ιούλιος σε βρίσκει ελεύθερο. Εσύ έχεις στο μυαλό σου τον ΟΦΗ;

«Όταν ήρθα στον ΟΦΗ τον περασμένο Γενάρη και συναντήθηκα με το Νίκο Μαχλά, το πρώτο πράγμα που είπα ήταν ότι ήρθα στον ΟΦΗ για να βοηθήσω. Τότε, στην πρώτη συνέντευξη που είχα δώσει στο “Βαρδινογιάννειο” είπα επίσης ότι όποιος ήρθε στον ΟΦΗ επειδή πίστευε ότι θα γινόταν πλούσιος, ήταν τρελός. Νιώθω ότι δικαιώθηκα με την επιλογή μου να έρθω στην ομάδα και εφόσον πάρουμε την άνοδο για τη Σούπερ Λιγκ θέλω να συνεχίσω στον ΟΦΗ».

 

Είσαι δηλαδή διατεθειμένος να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα;

«Το ότι περιμένω τον ΟΦΗ δείχνει και τις προθέσεις μου. Ο ΟΦΗ έχει τον πρώτο λόγο και εφόσον η ομάδα πάρει την άνοδο για τη Σούπερ Λιγκ θέλω να συνεχίσω μαζί της. Έχω δεθεί με τον ΟΦΗ και πέρασα πολύ όμορφα αυτούς τους μήνες που βρίσκομαι στο Ηράκλειο».

 

Πιστεύεις ότι« αναγεννήθηκες» στο Ηράκλειο;

«Θεωρώ ότι αλληλοβοηθήσαμε η μια πλευρά την άλλη. Ο ΟΦΗ βοήθησε εμένα και εγώ βοήθησα τον ΟΦΗ. Από την πρώτη στιγμή που αγωνίστηκα, είχα στο μυαλό μου να κερδίζει η ομάδα. Δεν με ενδιέφερε ούτε αν θα πετύχω γκολ, ούτε τίποτα άλλο. Απλά μόνο πώς θα κέρδιζε ο ΟΦΗ. Δεν σου κρύβω ότι αν συνεχίσω στον ΟΦΗ, ίσως να είναι και το “λιμάνι” μου. Δεν ήμουν τυχερός να στεριώσω σε κάποια άλλη ομάδα και αυτό θέλω να το πετύχω με τον ΟΦΗ και να μείνω για αρκετά χρόνια εδώ».

 

Πώς ήταν τα συναισθήματά σας να προπονείστε δίχως να γνωρίζετε αν θα παίξετε σε επίσημο παιχνίδι;

«Ήταν πολύ ψυχοφθόρο να κάνουμε προπονήσεις δίχως να έχουμε στόχο. Όμως καταρχάς η ομάδα έχει τέλειους χαρακτήρες που την κράτησαν όρθια και κατά δεύτερον ήταν τέτοια η επιρροή του προπονητή που ήταν συνεχώς στο πλευρό μας. Το ότι κάναμε προπονήσεις μέχρι τις 25 Ιουνίου και δίχως να έχουμε στόχο, τα λέει όλα».

 

Όταν λες για την επιρροή του Αναστόπουλου, τι εννοείς;

«Ο προπονητής κράτησε την ομάδα ενωμένη και δυνατή. Όταν ακούγαμε για τις συνεχόμενες αναβολές και πηγαίναμε από εβδομάδα σε εβδομάδα, είχε τον τρόπο του να το περνάει σε εμάς. Το γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε στόχο στις προπονήσεις, όμως εκείνος μας περνούσε ευχάριστα συναισθήματα με αποτέλεσμα πολλές φορές να πηγαίνουμε στις προπονήσεις με τέτοια όρεξη που βάζαμε τα πόδια μας στη φωτιά. Η παρουσία του Αναστόπουλου έπαιξε σπουδαίο ρόλο στο διάστημα που ακολούθησε το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεών μας».

 

 

Last modified onΚυριακή, 10 Ιούλιος 2011 01:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep