Έφυγαν βάρη από Σπάρτη

Ο Δημήτρης Νικόλαρος τακτοποίησε αρκετές από τις υποχρεώσεις της Σπάρτης την εβδομάδα που πέρασε. Ο Δημήτρης Νικόλαρος τακτοποίησε αρκετές από τις υποχρεώσεις της Σπάρτης την εβδομάδα που πέρασε.

Πληρώθηκαν οι οφειλές για το ασφαλιστικό συμβόλαιο και τα πρόστιμα στην ΕΠΟ από τη διοίκηση της Σπάρτης που έκλεισε υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα.

Οι άνθρωποι της διοίκησης της Σπάρτης προσπαθούν να κλείσουν τις εκκρεμότητες που είχαν μαζευτεί τους τελευταίους μήνες με σκοπό να πάνε με πιο καθαρό μυαλό στην ερχόμενη σεζόν. Στο ασφαλιστικό συμβόλαιο για την κάλυψη των ποδοσφαιριστών υπήρχε εκκρεμότητα πάνω από 10.000 ευρώ που καλύφθηκε την τελευταία στιγμή και φυσικά η ομάδα απέφυγε τον μηδενισμό και τον υποβιβασμό στα χαρτιά. 

Παράλληλα είχαν κλείσει και οι υποχρεώσεις της ομάδας προς την ΕΠΟ και γλίτωσε πάλι την αφαίρεση βαθμών για κάθε αγώνα από την ημέρα που επιβλήθηκαν τα πρόστιμα. Η διοίκηση της Σπάρτης προσπαθεί να κλείσει τις εκκρεμότητες της και να γλιτώσει δυσάρεστες συνέπειες. Αυτό βέβαια, όπως τονίζουν από την Λακωνία αποτελεί οδηγό για την επόμενη σεζόν, όπου θα πρέπει να υπάρχουν εξασφαλίσεις και κατοχυρωμένο μπάτζετ για να προχωρήσει σωστά η ομάδα. 

Πλέον την εβδομάδα που έρχεται παίρνουν σειρά και οι ποδοσφαιριστές ώστε να κλείσουν και οι περισσότερες από τις πληγές των προσφυγών.    

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep