Logo
Print this page

Πρόστιμο και απειλή αφαίρεσης

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή που αφορούν στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος για απλήρωτα πρόστιμα και για μη τέλεση αγώνα της Κ19.

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος δικάστηκε ερήμην για υπόθεση που αφορά σε απλήρωτα πρόστιμα. Όπως ανακοίνωσε ο αθλητικός δικαστής, οι «μελανόλευκοι» θα τιμωρούνται με αφαίρεση ενός βαθμού ύστερα από κάθε αγώνα και για όσο δεν εξοφλείται η οφειλή. Εκτός αυτού η ομάδα του Αιγίου τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ, γιατί η Κ19 δεν παρατάχθηκε στο ματς των Νέων με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΝΕΩΝ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή, πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης αγώνα (άρθρα 17§2, 21§3 ΚΑΠ). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη α) ποινή απώλειας του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκόρ 3 - 0 απο τη γηπεδούχο ομάδα της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΝΕΩΝ, β) χρηματική ποινή 2.000€ και γ) αφαίρεση 3 βαθμών απο το Πρωτάθλημα Νέων της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018.

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση, κατά το μέρος της που αφορά στη μη εμπρόθεσμη καταβολή των χρηματικών ποινών που επιβλήθηκαν με αποφάσεις του παρόντος Οργάνου, οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες την 12/2/2018. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη ποινή αφαίρεσης 1 βαθμού ύστερα απο κάθε επόμενο αγώνα της εγκαλουμένης και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η σχετική οφειλή.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση της μη καταβολής χρηματικών ποινών, οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες την 30/4/2018. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη ποινή αφαίρεσης 1 βαθμού ύστερα απο κάθε επόμενο αγώνα της εγκαλουμένης και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η σχετική οφειλή».

Last modified onΠέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 19:39
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr