Σουντουρά στα υπόψιν

O Ουσμάν Σουντουρά απασχολεί και τον Λεβαδειακό μετά τον Άρη. O Ουσμάν Σουντουρά απασχολεί και τον Λεβαδειακό μετά τον Άρη.

Στην λίστα αρκετών ομάδων βρίσκεται ο Ουσμάν Σουντουρά, ο οποίος έκανε πολύ καλή χρονιά με την Αναγέννηση Καρδίτσας και μετά τον Άρη, βρέθηκε και στην λίστα του Λεβαδειακού. 

Η παρουσία του Ουσμάν Σουντουρά με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Football League που τελείωσε είχε κινήσει από τον χειμώνα την διαδικασία για την μεταγραφή του στον Άρη, υπόθεση που δεν προχώρησε. Τώρα, ως ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της ομάδας της Θεσσαλίας έχει ακόμη περισσότερες επιλογές για να βρει ποδοσφαιρική στέγη στο πρωτάθλημα της Super League, ή της Football League.

Ανάμεσα στις ομάδες που έδειξαν φιλολογικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του είναι και ο Λεβαδειακός, με τον τεχνικό της ομάδας, Άκη Μάντζιο να είναι από εκείνους που δεν διστάζει να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν στην μεγαλύτερη κατηγορία. Ο Σουντουρά με 29 αγώνες και 5 γκολ στο πρωτάθλημα της Football League έδειξε σταθερότητα και φυσικά σε μια ομάδα που είχε αρκετά προβλήματα μέσα στην χρονιά.

[googlead][/googlead] 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep