Logo
Print this page

Παράταση στα διαρκείας

Παράταση πήραν οι προνομιακές τιμές στα εισιτήρια του ΟΦΗ. Παράταση πήραν οι προνομιακές τιμές στα εισιτήρια του ΟΦΗ.

Οι φίλοι του ΟΦΗ θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν διαρκείας της ομάδας με τις εκπτωτικές τιμές για ακόμη 20 ημέρες, μέχρι τις 5 Ιουλίου. 

Οι προσφορές που είχε κάνει η διοίκηση του ΟΦΗ για την αγορά καρτών διαρκείας θα πάρουν παράταση μέχρι τις 5 Ιουλίου και έτσι οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθευτούν στις προνομιακές τιμές που είχε ανακοινώσει η ΠΑΕ. Η κίνηση είναι ικανοποιητική, αφού έχουν ήδη πωληθεί 500 κάρτες.  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ:

«Παράταση μέχρι τις 5 Ιουλίου στα εισιτήρια διαρκείας, με τις εκπτωτικές τιμές, που έχουν ανακοινωθεί, αποφάσισε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Έτσι, οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία για περίπου 20 ακόμη μέρες, να ευνοηθούν των εκπτωτικών τιμών που έχουν ανακοινωθεί σε ότι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ υπάρχει κινητικότητα στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ.

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχει διατεθεί μέχρι σήμερα, είναι πάνω από 500 και η κίνηση κρίνεται ικανοποιητική, από τους ανθρώπους της ομάδας. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τις θύρες 4 και 5 θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα και θα ισχύσει και για αυτές τις θύρες, η προθεσμία για την προνομιακή τιμή.

Οι προνομιακές τιμές έχουν ως εξής:

-Για τη θύρα 1 η κανονική τιμή είναι 120 ευρώ και η προνομιακή διαμορφώνεται στα 100 ευρώ.
-Για τις θύρες 2 και 3 η κανονική τιμή είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 250 ευρώ.
-Για τη θύρα 7 η κανονική τιμή θα είναι 400 ευρώ και η προνομιακή 350 ευρώ.
-Για τη θύρα 8 η κανονική τιμή θα είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 250.
-Για τη θύρα 9 (κάτω διάζωμα) η κανονική τιμή είναι 400 ευρώ και η προνομιακή 350.
-Για τη θύρα 9 (πάνω διάζωμα) η κανονική τιμή είναι 700 ευρώ και η προνομιακή 600.

Να σημειωθεί ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν δικαίωμα προνομιακής τιμής, εφ’ όσον ανανεώσουν την θέση τους μέχρι τις 5 Ιουλίου. Αν όχι, τότε θα έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν την θέση τους με την κανονική τιμή, μέχρι τις 4 Αυγούστου».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 15 Ιούνιος 2018 14:07
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr