Κοντά στους Ερασιτέχνες

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση του Συλλόγου Αρωγής Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Ηρακλείου. Συλλυπητήριο για Γιαννακόπουλο.

Κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου βρίσκεται ο ΟΦΗ και έτσι αντιπροσωπεία της ΠΑΕ παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Συλλόγου Αρωγής των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών της πόλης. Η ενημέρωση ανέφερε:

«Στην εκδήλωση του Συλλόγου Αρωγής Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ηρακλείου παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και ευχήθηκε στα μέλη του συλλόγου κάθε επιτυχία στην προσπάθεια τους και στο έργο που επιτελούν. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα είναι πάντα κοντά στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

Στην εκδήλωση, που έγινε στο κέντρο «Αριάδνη» και βραβεύθηκαν πρόσωπα με προσφορά στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, παραβρέθηκαν εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Αποστολάκης και ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Ζερβάκης».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Γιαννακόπουλο

Η ΠΑΕ εξέδωσε τη Δευτέρα (11/06) συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Η προσφορά του στον αθλητισμό και στον σύλλογο που υπηρέτησε με πάθος και αγάπη, θα μείνει στην ιστορία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.