«Πρόκληση η Super League»

Ο Γιώργος Στρέζος μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ μετά την υπογραφή της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Γιώργος Στρέζος μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ μετά την υπογραφή της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Για τις προοπτικές της νέας χρονιάς μίλησε ο Γιώργος Στρέζος στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ. 

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ο Γιώργος Στρέζος έκανε τις δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ: 

«Με τιμά η εμπιστοσύνη του ΟΦΗ. Είναι πρόκληση η Super League. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Είναι τιμή μου και μου δίνει περισσότερη όρεξη για δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθα με στηρίζει. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου, όλοι. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω αυτήν την εμπιστοσύνη και τη στήριξη».

Για τη συμμετοχή του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία, ο Γιώργος Στρέζος, ανέφερε: «Υπάρχει η γνώση από τους ανθρώπους της ομάδας, ώστε να γίνουν οι σωστές κινήσεις και βήμα-βήμα η ομάδα να βρεi τη θέση της στην Super League και σιγά-σιγά να επιστρέψει εκεί που ήταν κάποτε».

Last modified onΚυριακή, 10 Ιούνιος 2018 23:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep