Υπέγραψε ο Σωτηρίου

Ο Δημήτρης Σωτηρίου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με τον ΟΦΗ. Ο Δημήτρης Σωτηρίου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με τον ΟΦΗ.

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι πλέον ο Δημήτρης Σωτηρίου, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ του Ηρακλείου. 

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Δημήτρη Σωτηρίου έγινε πράξη, με τον 30χρονο τερματοφύλακα να μετακομίζει στο Ηράκλειο μετά και την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα του Ηρακλείου. Ο Δημήτρης Σωτηρίου ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον Λεβαδειακό και ήταν ελεύθερος να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του, ο οποίος πλέον είναι ο ΟΦΗ.

Αυτή τη σεζόν αγωνίστηκε σε 7 αναμετρήσεις με την ομάδα της Βοιωτίας, πέντε σε πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο Ελλάδος. Στην Super League έχει εμπειρίες ακόμη με τον Πανιώνιο, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά, ενώ έχει φορέσει ακόμη την φανέλα του Φωστήρα, της Λάρισας, του Εθνικού, του Ερμή Αραδίππου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο 31χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Σωτηρίου, είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ. Ο έμπειρος γκολκίπερ, αποδέχθηκε την πρόταση του ΟΦΗ, για συμφωνία ενός έτους και θα είναι μέλος της ομάδας μας, στην Σούπερ Λίγκ. Ο Δημήτρης Σωτηρίου έχει εμπειρία από την Σούπερ Λίγκ, αγωνιζόμενος τα τελευταία χρόνια σε Λεβαδειακό, Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Λάρισα, Φωστήρα, Εθνικό Πειραιά και Ερμή Αραδίππου.

«Ο Δημήτρης Σωτηρίου η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ μας, για φέτος!

Σιδεροκέφαλος Δημήτρη! #ofi1925” ανέφερε η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ 

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, στο ofi1925.gr o Δημήτρης Σωτηρίου ανέφερε:

«Αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος, που είμαι στην οικογένεια του ΟΦΗ. Είναι τιμή για μένα που θα αγωνιστώ σε αυτήν την μεγάλη ομάδα. Χρειάζεται πολύ δουλειά, καθώς το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΟΦΗ που ανέβασαν την ομάδα από την Β’ Εθνική στην Σούπερ Λίγκ. Ευχαριστώ το Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη και θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 10 Ιούνιος 2018 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep