Logo
Print this page

«Ένα βήμα μπροστά»

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για το μέλλον του, τους στόχους που υπάρχουν και φυσικά τα δεδομένα στον Άρη. Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για το μέλλον του, τους στόχους που υπάρχουν και φυσικά τα δεδομένα στον Άρη.

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για τους στόχους του, τις ανανεώσεις συμβολαίων στον Άρη και την πίεση που υπήρχε όλη τη χρονιά στους «κίτρινους».

[googlead][/googlead]

Συνέντευξη στο Metropolis 95.5 έδωσε ο Δημήτρης Σπανός και ο πρώην προπονητής του Άρη μίλησε για το παρελθόν και το μέλλον. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εάν υπήρχε άγχος:

«Το άγχος έχει να κάνει με τη δομή, την οργάνωση, το μέγεθος, την ιστορία, το γήπεδο και τον κόσμο της ομάδας. Είναι δεδομένο ότι υπήρχε άγχος αλλά ήταν εποικοδομητικό».

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ούγκο Σόουζα:

«Ήθελε πολύ να μείνει στον Άρη. Είναι μια ομάδα που την αγάπησε και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει και στη Super League. Και ο Καρυπίδης έδειξε ότι τον ήθελε. Έριξαν νερό στο κρασί τους. Και οι δύο πλευρές έπραξαν σωστά. Εκτιμώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που υπάρχουν στην Ελλάδα. Θα είναι ένας από τους κορυφαίους της Super League και θα το δείτε αυτό στην πορεία».

Για τον νέο προπονητή και το ποιους παίκτες θα κρατούσε στη Super League:

«Είναι ένας άξιος προπονητής, με μεγάλη πείρα και πιστεύω θα κάνει το καλύτερο. Το βασικό είναι να δει ποιοι έπαιξαν τα περισσότερα λεπτά και μετά να αποφασίσει. Ένα άλλο παιδί που πρέπει να προσεχθεί είναι ο Μπαργκάν γιατί μπορεί να δώσει πράγματα αλλά μέσα σε ένα καλούπι».

Για τον Πλατέλλα:

«Έκανε πολλά βήματα πίσω ερχόμενος σε μια ομάδα Β' Εθνικής και με ελάχιστα χρήματα. Έδειξε την αξία του, είναι ένας σουπερλιγκάτος ποδοσφαιριστής θα κάνει ίσως και την υπέρβαση αλλά κυρίως στην άκρη όχι εκεί που τον έβαζα εγώ».

Για το μέλλον του:

«Θέλω να κάνω ένα βήμα μπροστά, αλλά ακόμη περιμένω να δω τι θα γίνει. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες επιλογές αυτή τη στιγμή».

Για το τι παραπάνω πρέπει να κάνει ο Καρυπίδης:

«Να μπορέσει να βάλει σε σειρά τα πράγματα και στο τέλος να είναι στο μηδέν. Πρέπει η ομάδα να είναι μια εταιρεία που θα είναι σε μηδενική βάση τα χρέη της και να είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα στη Super League».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούνιος 2018 17:04
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr