Δεν συνεχίζει ο Περογαμβράκης

Ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ. Ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ.

Για το νέο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο 30χρονος επιθετικός του ΟΦΗ, Αλέξης Περογαμβράκης.

Ο Αλέξης Περογαμβράκης αναζητά την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί, αφού δεν βρίσκεται στο πλάνο του τεχνικού του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου για τη Super League. Ο σοβαρός τραυματισμός του, με την ρήξη χιαστών στην αρχή της σεζόν δεν του επέτρεψε να βρει τον καλό του εαυτό και να διεκδικήσει θέση στην ομάδα της νέας σεζόν.

Πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για έξι ματς, ενώ η επιστροφή του στον ΟΦΗ το καλοκαίρι από τον Απόλλωνα Σμύρνης, σίγουρα, δεν συνδυάστηκε με όσα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου, αλλά και ο ίδιος. Ο Αλέξης Περογαρμβράκης, πάντως, είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχει φορέσει τα χρώματα του ΟΦΗ και στις τρεις κατηγορίες. Βρισκόταν στους «μελανόλευκους» πριν τον δεύτερο υποβιβασμό, το 2014-15 και έπαιξε, τόσο στη Super League (2012-2105), όσο και στη Γ' Εθνική (2015-16) που με 17 γκολ σε 29 ματς συνέβαλε στην άνοδο.

Το 2016-17 έκανε μια παρένθεση από τον ΟΦΗ και αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης (12 αγώνες - 4 γκολ). Πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε επίπεδο Super League, ή Football League.

[googlead][/googlead]   

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούνιος 2018 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep