Logo
Print this page

«Εχω συμβόλαιο και παραμένω»

Ο Κενάν Μπαργκάν μίλησε για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και για το αν παραμείνει στον Άρη.

[googlead][/googlead]

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Άρης είσαι» έδωσε ο μεσοεπιθετικός του Άρη, Κενάν Μπαργκάν. Αναφέρθηκε στην άνοδο των Θεσσαλονικέων, το ζήτημα που είχε με τον Δημήτρη Σπανό, για το θέμα της παραμονής του, αλλά και για τον κουμπάρο του Ντάρσι Νέτο.

-Η χρονιά ολοκληρώθηκε με την επίτευξη της ανόδου να μοιάζει κάπως εύκολη. Ήταν όντως έτσι ή υπάρχει και η άλλη πλευρά;
"Δεν ήταν τόσο εύκολο να εξασφαλίσουμε την άνοδο, άσχετα που αυτή ήρθε οριστικά πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Όλα τα παιχνίδια ήταν δύσκολα. Παλέψαμε για να πάρουμε την άνοδο όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Το καταφέραμε και πλέον συνεχίζουμε, κοιτάζοντας την επόμενη μέρα και την παρουσία του Αρη στη Σούπερ Λιγκ".

-Είσαι από τους λίγους που παρέμειναν το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας βιώσει την περσινή αποτυχία. Ποιες ήταν εκείνες οι διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να έρθει η άνοδος;
"Και πέρυσι η ομάδα ήταν πολύ καλή. Διαθέταμε ένα ποιοτικό ρόστερ με αξιόλογους ποδοσφαιριστές επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Απλά δεν είχαμε τύχη. Χρειάζεται και αυτή στο ποδόσφαιρο. Αντίθετα φέτος όλα ήταν υπέρ μας. Αγωνιστικά, ήμασταν αυτοί που έπρεπε και είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Πρώτα, όμως, ξεχωρίζω το καλό και οικογενειακό κλίμα που δημιουργήσαμε στα αποδυτήρια. Νομίζω ότι αυτό ήταν που έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ήμασταν μια “γροθιά” και αυτό φαινόταν μέσα στο γήπεδο".

-Η φετινή χρονιά για σένα ήταν κάπως... μπερδεμένη με επίκεντρο το ζήτημα που προέκυψε με τον Δημήτρη Σπανό στη διάρκειά της…
"Για μένα τα πράγματα ήταν κάπως... μπερδεμένα φέτος, όπως είπες και εσύ. Τέλος καλό, όλα καλά όμως. Καταφέραμε με τον κ. Σπανό και ξεπεράσαμε τα ζητήματα που υπήρχαν μεταξύ μας και στο τέλος όλοι μαζί πετύχαμε το στόχο μας".

-Έκανες κάποια κουβέντα με τη διοίκηση για τη νέα χρονιά; Έχεις, βέβαια και συμβόλαιο...
"Όχι, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Έχω συμβόλαιο και παραμένω εδώ στην ομάδα…"

-Μιας που πήγαμε στην επόμενη χρονιά και υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν, νομίζω θα συμφωνήσεις ότι το οργανωτικό πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα…
"Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Να διορθώσουμε όλα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζαμε καθημερινά στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Εφόσον γίνει αυτό τότε μπορούμε να πάμε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και την επόμενη χρονιά ο Άρης να λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα όπως του αρμόζει".

-Στο φινάλε της σεζόν είδες τον κουμπάρο σου, τον Νέτο, να αποχαιρετάει τον Αρη και τα γήπεδα...
"Τον Ντάρσι τον έζησα και στη Βέροια. Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Ξεκινήσαμε ως φίλοι και μετέπειτα γίναμε κουμπάροι. Είναι μια μεγάλη μορφή... Μια μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να παίξουμε μαζί στα παραγωγικά του χρόνια. Υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας (γέλια…) Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος που τον γνώρισα και για όσα ζήσαμε. Ελπίζω να βιώσω με την ομάδα τις ίδιες στιγμές που βίωσε και αυτός τα προηγούμενα χρόνια".

-Φαντάζομαι όπως όλοι, έτσι και εσύ θα ήθελες να συνεχίσει στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο…
"Αυτό εννοείται. Είναι η σημαία της ομάδας και πρέπει να παραμείνει κοντά σε αυτήν. Είναι βέβαια κάτι που θα το δει ο ίδιος με τη διοίκηση. Σίγουρα, όμως, έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει από οποιοδήποτε πόστο. Ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει γνωριμίες, νιώθει από Αρη και μακάρι να βρίσκεται εδώ και τη νέα σεζόν".

Last modified onΤρίτη, 05 Ιούνιος 2018 13:52
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr