Αναμονή... επόμενης ημέρας

Στον Παναιγιάλειο θα περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις σε Football League και ΕΠΟ ώστε να προχωρήσουν στην επόμενη ημέρα. Στον Παναιγιάλειο θα περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις σε Football League και ΕΠΟ ώστε να προχωρήσουν στην επόμενη ημέρα.

Στον Παναιγιάλειο υπάρχει στασιμότητα μέχρι να επιβεβαιωθούν, ή να διαψευσθούν τα σενάρια αναδιάρθρωσης.

Τα τελευταία χρόνια ο Παναιγιάλειος διατηρούσε τη δική του παράδοση στην έναρξη της προετοιμασίας του και τον σχεδιασμό την επόμενης ημέρας. Ενώ οι περισσότερες ομάδες ξεκινούσαν τις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου, στο Αίγιο και τα δύο τελευταία χρόνια περίμεναν να περάσει και ο Δεκαπενταύγουστος. Αυτό μάλλον γι' αυτό το καλοκαίρι είναι σαφώς πιο μπερδεμένο, ειδικά με την ομάδα να μην γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί.

Οι ελπίδες της αναδιάρθρωσης τον διατηρούν στη Football League, αλλά χωρίς να γνωρίζει κανείς τι προβλέπουν οι συμφωνίες που έχουν γίνει για την ΠΑΕ και σε τι κατάσταση οικονομική θα μπει στο νέο πρωτάθλημα. Φυσικά θα υπάρχουν και μεγαλύτερες δυσκολίες, αφού με απαγόρευση μεταγραφών θα πρέπει να στηριχθεί σε ιδιαίτερα νεανικό ρόστερ, ενώ οι περιπτώσεις ανανέωσης με τόσες προσφυγές που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ είναι σαφώς ελάχιστες.

Αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση η ομάδα του Αιγίου θα πάρει τον δρόμο του υποβιβασμού. Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά και «μετράνε» προθέσεις υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να οδηγηθεί στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά θα συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική χωρίς να γίνει εκκαθάριση στην ΠΑΕ που δεν έχει υπερβολικά μεγάλα χρέη προς ΙΚΑ και Εφορία, ενώ και τα φετινά συμβόλαια που έχουν οδηγηθεί σε προσφυγές δεν είναι τόσο μεγάλα που να υπαγορεύουν εκκαθάριση.

Last modified onΚυριακή, 03 Ιούνιος 2018 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep