«Από τη σωτηρία, στην άνοδο»

Ο επιθετικός του Ηρακλή, Μηνάς Πτηνόπουλος, μίλησε στο Fl News για την άνοδο του Ηρακλή.

Έβαλε 11 γκολ σε 29 συμμετοχές. Παίκτης - κλειδί για την άνοδο του Ηρακλή στη Football League. Ο Μηνάς Πτηνόπουλος μίλησε στο Fl News για τον προβιβασμό του Γηραιού, για τη νέα σεζόν και για τον στόχο του από εδώ και πέρα.

- Πόσο δύσκολη ήταν η επίτευξη της ανόδου;
«Η επίτευξη της ανόδου ηταν αρκετά δυσκολη. Ομάδα χωρίς προετοιμασία, οι παίκτες ήρθαν τελευταία στιγμή, από τις 5 έως τις 29 Οκτωβρίου».

- Ποια ήταν τα κλειδιά της επιτυχίας σας;
«Αρχικός στόχος τις πρώτες 5-10 μέρες του Οκτωβρίου, ήταν η ομάδα να σωθεί. Αφού ήρθαν οι παίκτες, σε συνδυασμό με τη φανέλα και το γρήγορο δέσιμο, μετά απο μια σειρά νικηφόρων αποτελεσμάτων προέκυψε ο στόχος της ανόδου, οπως αρμόζει στον Ηρακλή».

- Η επόμενη σεζόν πώς περιμένεις να είναι για τον Ηρακλή;
«Ενα από τα κλειδιά πιστεύω είναι οτι αποκτήσαμε γρήγορα την φιλοσοφία του νικητή».

- Θα μείνεις στην ομάδα τη νέα σεζόν;
«Την επόμενη σεζόν ελπίζω για τον Ηρακλή να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα γρήγορα το καλοκαίρι για να μπορέσει να ειναι έτοιμος για την Football League. Nα στοχεύσει την άνοδο στην φυσική του θέση».

- Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον;
«Είναι φυσικό να θέλω να μείνω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Περιμένουμε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα διοικητικά. Στόχος μου είναι κάθε σεζόν να αποδίδω καλύτερα και να γίνομαι καλύτερος μεσα στο παιχνίδι μου».

* Ο Πτηνόπουλος είναι γεννημένος στις 11/08/1993 στην Καβάλα και στο παρελθόν έχει παίξει σε Βυζάνιο Κοκκινοχώματος, Άρη Ακροποτάμου, Εθνικό Νέου Αγιονερίου, Καβάλα και Αιολικό.

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep