Στο διάδρομο... ο Πλατέλλας

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας θα κάνει ακόμη μια κουβέντα με την διοίκηση του Άρη για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας θα κάνει ακόμη μια κουβέντα με την διοίκηση του Άρη για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Αμφίβολη η παραμονή του Βαγγέλη Πλατέλλα στον Άρη για τη νέα σεζόν.

[googlead][/googlead]
Δύσκολη φαντάζει πλέον η ανανέωση της συνεργασίας του Άρη με τον Βαγγέλη Πλατέλλα για την επόμενη σεζόν. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με την ΠΑΕ στο οποίο υπάρχει το δικαίωμα της ανανέωσης, αλλά αυτό έγινε για «τυπικούς» λόγους και την κατοχύρωση των χρημάτων με τα οποία ήταν διατεθειμένοι και οι δύο να προχωρήσουν στην Super League και υπολογίζονται γύρω στις 100.000 ευρώ.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή, όμως, δείχνει να μην είναι θετική στην ενεργοποίηση της συμφωνίας, η οποία απαιτεί την υπογραφή και των δύο πλευρών για να κατατεθεί. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας από τη μια πλευρά μετά από τόσο καθοριστική συμβολή στην άνοδο θέλει μια έξτρα επιβράβευση, από την άλλη, όμως, ο Άρης χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο στα χέρια του ακόμη και με το άνοιγμα των δύο χρόνων στην Football League που πλησιάζει σε ζημιές τα 3 εκατ. Ευρώ δεν είναι εύκολα να υποσχεθεί μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές θα έχουν ακόμη ένα ραντεβού, το οποίο χαρακτηρίζεται κρίσιμο, αφού έχει πέσει η εναλλακτική πρόταση των μπόνους για συμμετοχές και επίτευξη στόχων.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 26 Μάιος 2018 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep