«Όλοι ξέρουν την κρισιμότητα»

Ο Κώστας Νικολαΐδης για την αναμέτρηση του Αιγινιακού με την Παναχαϊκή.

Οφελημένος βγήκε ο Αιγινιακός από τη δεύτερη φάση της επιτήρησης. Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας πέρασε επιτυχώς από τη διαδικασία, έμεινε στους 37 βαθμούς και πλέον με ένα βαθμό στο ματς της Κυριακής (27/5, 17.00) με την Παναχαϊκή εξασφαλίζει παραμονή, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των Αναγέννησης Καρδίτσας και Σπάρτης. Μόνο ενδεχόμενο υποβιβασμού; Να χάσει από τους Αχαιούς και να νικήσουν ΟΦΗ και Άρη οι Σπάρτη και Αναγέννηση Καρδίτσας...

Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης, ανέφερε στο Fl News αμέσως μετά την προπόνηση της Παρασκευής (25/5): «Όλοι οι παίκτες είχαν διάθεση και έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα. Πρέπει να σωθούμε και είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό...».

Ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου μπήκε σήμερα στο πρόγραμμα της προπόνησης και θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους Αχαιούς. Τιμωρημένος θα είναι ο Βλάσης Ανδρικόπουλος.

Ο διευθυντής της ΠΑΕ Αιγινιακός, Γιώργος Καρανικόλας δήλωσε στην ιστοσελίδα «pieriasport-news.gr» σχετικά με την επιτυχία στο δεύτερο στάδιο επιτήρησης:

«Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ, την γραμματέα της Πόπη Κοντοπούλου, τον έφορο Κωνσταντίνο Καρακασίδη, τον λογιστή Αντώνη Μανωλόπουλο, και τον ορκωτό λογιστή Γεώργιο Νίκου απο την Αθήνα, για την άψογη εργασία και έργο που επιτέλεσαν στην όλη διαδικασία, παρουσιάζοντας έναν ολοκληρωμένο και απο κάθε πλευρά ενημερωμένο φάκελο με αποτέλεσμα να είμαστε σήμερα όλοι χαρούμενοι αφού ο Αιγινιακός μπορεί να συνεχίσει χωρίς προβλήματα να γράφει τη λαμπρή του ιστορία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Καταφέραμε όλοι μαζί να μην κινδυνεύει η ομάδα να της αφαιρεθούν βαθμοί ή να χάσει την κατηγορία απο διαδικαστικά, εξωγηπεδικά θέματα και πλέον η προσοχή όλων μας (και ιδιαίτερα των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας) εστιάζεται στο παιχνίδι της Κυριακής με την Παναχαϊκή.

Η νίκη με την ιστορική ομάδα της Πάτρας, θα μας εξασφαλίσει μαθηματικά και την κατηγορία. Γι' αυτό και καλούμε τον κόσμο της Πιερίας να γεμίσει το γήπεδο την Κυριακή, να ενισχύσει με την παρουσία του τους ποδοσφαιριστές μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί της παραμονή στην Football League!».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Μάιος 2018 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep