Ο Μπλέντι και ο... Εσιέν

Η ταχυπαλμία του εκπροσώπου της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ και το τρικ της επικύρωσης.

Δύο υποθέσεις ενεργοποίησης ποινών προγραμματίστηκαν να συζητηθούν την Τετάρτη (23/05) στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Αυτή που αφορούσε σε ομάδα της Football League ήταν του Μπλέντι Μούτσα και η δεύτερη ήταν του Μίκαελ Εσιέν σε βάρος του Παναθηναϊκού. Πώς συνδέθηκαν οι δύο υποθέσεις; Με αφορμή το αίτημα αναβολής των «πράσινων».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία, ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκής ανέφερε μετά το αίτημα αναβολής του Παναθηναϊκού:

«Έχω έρθει με ταχυπαλμία εδώ πέρα. Ακριβώς γιατί στον κανονισμό δεν αναφέρεται πουθενά ακροαματική διαδικασία. Αναφέρεται ότι ο ποδοσφαιριστής με έγγραφό του αιτείται την επιβολή και ενεργοποίηση. Ούτε με συζήτηση, ούτε με ακροαματική διαδικασία.

Στον Μπλέντι Μούτσα ο προηγούμενος πρόεδρος, έδωσε μια εβδομάδα αναβολή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν πληρωθεί, δόξα τω Θεό που ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην ίδια θέση. Έχω έρθει με ταχυπαλμία, έχει 40 βαθμούς η Καρδίτσα και αν πέσει εγώ θα χάσω τη δουλειά μου και θα βρω τον μπελά μου. Με μία αναβολή ο Μπλέντι πήγε τελευταίος, η Καρδίτσα πέφτει και δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ».

Στην εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε στον Μπλέντι Μούτσα, ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ η άμεση έκδοση απόφασης και έγινε λόγος για περσινό... τρικ επικύρωσης για τον Αχαρναϊκό:

«Παρακαλούμε για την ταχύτερη δυνατή έκδοση της απόφασης. Και σήμερα να εκδώσετε απόφαση, θα πρέπει να μη γίνει επικύρωση της βαθμολογίας τη Δευτέρα. Εάν κάνει τρικ, όπως πέρυσι με τον Αχαρναϊκό, και κάνει επικύρωση τη Δευτέρα και η Καρδίτσα έχει πέσει, τα χάσαμε τα λεφτά μας. Εάν δεν κάνει επικύρωση τη Δευτέρα και η Καρδίτσα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, τότε θα πληρώσει τον ποδοσφαιριστή».

Οι άλλες προσφυγές...

Στην Α' ΕΕΟΔ τη Δευτέρα (21/05) εκδικάστηκαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, οι προσφυγές των Άγγελου Ζήση (2.100 ευρώ), Βασίλη Τσεβά (2.100), αλλά αναβλήθηκε για τις 4 Ιουνίου αυτή του Δημήτρη Θεοδωράκη. Προηγήθηκε διχογνωμία μεταξύ των μελών μετά από αίτημα του νομικού, Αργύρη Λίβα για αναβολή εκδίκασης, γιατί δεν μπορούσε να παραστεί ο συνάδελφός του, Λάμπρος Μπίρδας.

Η εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Αννα Νικολούση τόνισε ότι δεν συναινεί και είπε: «Την προηγούμενη φορά είχε πάρει ο πρόεδρος της ομάδας τηλέφωνο τον ποδοσφαιριστή (Βασίλη Τσεβά) και είχε ζητήσει αναβολή. Υπάρχει και λύση συμβολαίου. Δεν μπορούμε να συναινέσουμε».

Σε εκείνο το σημείο η γραμματέας της Επιτροπής ενημέρωσε ότι σε επικοινωνία που είχε μαζί της ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπούρμπος επικαλέστηκε αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, με τη Νικολούση να αναφέρει: «Το συμβόλαιό του λήγει 30/6/19. Έχει πάει στην ομάδα από τον Ιανουάριο του 2018 και δεν έχει πάρει ένα ευρώ. Θα περιμένουμε πότε θα αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας;».

Το αίτημα αναβολής τελικά απορρίφθηκε και αφού προηγουμένως ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκής είχε πει: «Δεν υπάρχει αλλαγή διοίκησης. Ένα προσύμφωνο υπάρχει του κυρίου Μπούρμπου από το καλοκαίρι, όπου παίρνει πίσω την ομάδα».

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάιος 2018 10:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep