Logo
Print this page

Ο Νέτο μιλά για το συναίσθημα

Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (22/5 - 14:00) από τον Ντάρσι Νέτο που θα μιλήσει για τα χρόνια του στον Άρη και το ιδιαίτερο αντίο του.  

[googlead][/googlead]

Στους δημισογράφους θα μιλήσει το μεσημέρι της Τρίτης (22/5 - 14:00) ο Ντάρσι Νέτο και θα αναλύσει όλα όσα ένιωσε στο τελευταίο του παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την αγάπη του κόσμου, αλλά και τις ιδιαίτερες στιγμές του με τα χρώματα του Άρη.

Η φιέστα και τα πανηγύρια έλαβαν τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι έζησαν και το αντίο του Ντάρσι Νέτο από την ενεργό δράση, στην τελευταία του παρουσία του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι εντυπώσεις από αυτή την εμπειρία θα αναλυθούν το μεσημέρι της Τρίτης (22/5) στην αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου του γηπέδου του Άρη, όπου ο Ντάρσι Νέτο θα μιλήσεις στους δημοσιογράφους.

Η ομάδα θα προετοιμαστεί για την τελευταία της παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League, με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα την Κυριακή (27/5 – 17:00). Το παιχνίδι φαντάζει βαθμολογικά αδιάφορο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία κυνηγά βέβαια την πρώτη θέση, αλλά το προγραμματισμένο παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Σπάρτη δεν αφήνει πολλές ελπίδες για ανατροπή της κατάστασης, αφού η ομάδα της Λακωνίας έχει πάρα πολλά προβλήματα και στην Δράμα που πήγε με 13 ποδοσφαιριστές δέχθηκε επτά γκολ από την Δόξα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΤΟ 

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο, Τρίτη, ο Ντάρσι Νέτο θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 14:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

** Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των αναμνηστικών t-shirts από την ARIS F.C. Boutique στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ. Στην ίδια τιμή είναι και τα παιδικά t-shirts».

Last modified onΔευτέρα, 21 Μάιος 2018 19:55
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr