«Δεν είναι αμοιβαίο»

Ο Δημήτρης Σπανός ουσιαστικά αποχαιρέτησε τον Άρη.

Την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Σπανός δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Άρη. Το άφησε ο ίδιος να εννοηθεί μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στον Πανσερραϊκό και τόνισε:

«Αν μου πείτε πριν το παιχνίδι πώς το έβλεπα, έβλεπα αυτή τη κακή εικόνα που είδαμε σήμερα. Ένας αγώνας, τυπικός και με βραβεύσεις, αφήνει στην άκρη το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν θα ήθελα να μιλήσω. Δεν μου άρεσε και δεν σας άρεσε και εσάς. Ήμασταν κακοί σε όλα, αν εξαιρέσουμε κάποια λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές μου έχασαν την συγκέντρωσή τους. Το βασικό ήταν η ομάδα να κλείσει με νίκη εδώ. Ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί στην Καρδίτσα. Εϊναι το αυτονόητο. Η ομάδα πρέπει να κλείσει με σοβαρότητα τη χρονιά.

Να πω στον Ντάρσι πως τα επόμενα βήματα του πρέπει να έχουν να κάνουν με τον Άρη τον οποίον υπερ-αγαπάει και εσείς τον αγαπάτε. Να φτάσει η ομάδα στα υψηλά σκαλοπάτια της Super League. Εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Για το μέλλον του:

«Είπα πως μάλλον δεν θα είμαι. Το περιβάλλον μου και εσείς με καταλαβαίνετε. Τα περισσότερα θέματα και τις ανθρώπινες αδυναμίες μας, πρέπει να τα βάλουμε κάτω από το χαλί. Αυτό για μια ομάδα είναι κακό. Μπροστά στο μεγαλείο του Άρη, αξιζε τον κόπο. Σε άλλη ομάδα θα ήταν διαφορετικά. Ήταν υπερ πάντων αγώνας για την άνοδο γιατί η ομάδα φυτοζωούσε για 4+2 χρόνια. Όποιος συνάδελφος και αν έρθει, θα κάνει τα καλύτερα».

Για το αν θα θυμάται τις σημερινές εικόνες:

«Όταν περνάς από αυτή την ομάδα, δεν γίνεται φεύγοντας να μην έχεις Αρειανά αισθήματα. Θα πρέπει να μην έχεις ψυχή. Ήταν πολύ σημαντικό και ήταν μια επιβράβευση του κόπου μας όλη την χρονιά. Έκανα για την ομάδα μου το αυτονόητο. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Για το αν θα ήθελε να προπονήσει ομάδα Super League:

«Θα το ήθελα πάρα πολύ. Δεν έχεις όνειρα αν μείνεις στάσιμος. Δεν μπορώ εγώ να το επιδιώξω υποχρεωτικά. Είχα πει και τις προάλλες ότι σε μια ομάδα θέλω να μείνω πάρα πολύ όταν με θέλει και αυτή πάρα πολύ. Θα πρέπει να είναι αμοιβαίο το αίσθημα της συνέχισης του έργου μας. Αυτό δεν είναι και σταματάμε εδώ. Έχουμε άριστες σχέσεις και συνεχίζουμε τον δρόμο μας. Αν θα τύχει, θα ήθελα πάρα πολύ. Ήμουν στην Γ' Εθνική, οι παράγοντες έλεγαν ότι είμαι καλός για τη Γ' Εθνική. Το ίδιο και στην Β'. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο».

Για τον Άρη της νέας σεζόν:

«Το βασικό μέλημα αυτής της ομάδας, είναι να βγει μετά το τέλος και να πει την αλήθεια. Το πλάνο μπορεί να μην αρέσει, αλλά αν είναι αληθινό, θα στηριχθεί από τον κόσμο. Ποτέ σε κανένα σημείο να μην έχει χρέη ο Άρης. Οι ομάδες δεν αγοράζονται, χτίζονται».

Για το αν ήταν εύκολη η άνοδος:

«Υπάρχει μια διαφορά. Ο προπονητής που κάθεται στο θρόνο του και δίνει τις οδηγίες, αλλά και αυτός που προσπαθεί να βρει λύσεις. Αυτό έκανα από την πρώτη μέρα. Όλοι μας έπρεπε να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για να τελειώσει η σεζόν. Υπήρχαν θέματα, δεν χρειάζεται να τα επισημάνουμε, αλλά να βρούμε τις λύσεις».

Πηγή: allaboutaris.com

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep