«Δεν μας ενδιαφέρουν τα μείον»

Ο Κώστας Νικολαϊδης μίλησε για την αφαίρεση των βαθμών στο FL News. Ο Κώστας Νικολαϊδης μίλησε για την αφαίρεση των βαθμών στο FL News.

Ο Κώστας Νικολαϊδης τόνισε πως δεν επηρεάζει ούτε τον ίδιο, ούτε τους ποδοσφαιριστές του η αφαίρεση βαθμών και η αλλαγή στο τοπίο της σωτηρίας.

[googlead][/googlead]

Ξεκάθαρος ήταν ο τεχνικός του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαϊδης, για την μάχη της παραμονής και τον τρόπο που πρέπει να αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές του σε αυτά τα δύο παιχνίδια που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.
Οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στο FL News:
«Εμείς δεν πρέπει να κοιτάξουμε τα εξωαγωνιστικά και την αφαίρεση βαθμών που δεν μας ενδιαφέρει και δεν πρέπει να επηρεάσει καθόλου την προσπάθεια μας. Στόχος μας είναι να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και να κερδίσουμε την Παναχαϊκή στην έδρα μας. Μετά είναι θέμα της διοίκησης και των αποφάσεων άλλων, όμως εμείς πρέπει πρώτα να έχουμε κάνει αυτό που μπορούμε».
Ο Εργοτέλης θα επηρεαστεί από την αλλαγή της κατάστασης, αφού πλέον δεν θα αποτελεί παιχνίδι επιβίωσης για την ομάδα;
«Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που παίζει όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο στόχο. Θέλει τη νίκη και επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό κάνει έτσι και αλλιώς δύσκολη την αποστολή μας θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Χωρίς τους τιμωρημένους Σοφιάνη και Πολύζο, αλλά και τον τραυματία με πρόβλημα στον δικέφαλο Προσκυνητόπουλο ταξίδεψε στο Ηράκλειο από την Παρασκευή (18/5) η αποστολή του Αιγινιακού. Η ομάδα έκανε προπόνηση το Σάββατο (19/5) το πρωί στο Ηράκλειο και οι ποδοσφαιριστές στη συνέχεια ξεκουράστηκαν στο ξενοδοχείο για να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής (20/5 – 17:00) με τον Εργοτέλη.

Οι 17 ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι: Τόλιος, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Βλάχος, Λιόλιος, Ανδρικόπουλος, Πετρούσης, Γιαζιτζόγλου, Πέριτς, Φουρτζίου, Κούστα, Χότζιτς, Ζούρκος, Μπιλάλι, Τσολακίδης, Στόικος και Ταουσάνης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 19 Μάιος 2018 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep