Εκτός ο Προσκυνητόπουλος

Ο Αιγινιακός ταξίδεψε για την Κρήτη με 17 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ομάδας ενόψει του τελικού παραμονής με τον Εργοτέλη. Ο Αιγινιακός ταξίδεψε για την Κρήτη με 17 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ομάδας ενόψει του τελικού παραμονής με τον Εργοτέλη.

Ο Αιγινιακός ξεκίνησε το ταξίδι του για το Ηράκλειο της Κρήτης την Παρασκευή (18/5) ώστε να είναι πιο ξεκούραστοι οι ποδοσφαιριστές την ημέρα του αγώνα με τον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (18/5) ο Αιγινιακός αναχώρησε με προορισμό την Κρήτη, όπου αναμένεται να φτάσει το πρωί του Σαββάτου (19/5). Τεχνική ηγεσία και διοίκηση θέλησαν να προσφέρουν μια ημέρα παραπάνω παραμονής στο Ηράκλειο στους ποδοσφαιριστές ώστε να γίνει η τελευταία προπόνηση στην Κρήτη το πρωί του Σαββάτου (19/5) και να υπάρχει το περιθώριο χαλάρωσης από την κόπωση του μεγάλου ταξιδιού για την αποστολή.

Στα ήδη γνωστά προβλήματα των τιμωρημένων Σοφιάνη και Πολύζου προστέθηκε και αυτό του Προσκυνητόπουλου, ο οποίος έχει έντονες ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή. Η κατάστασή του επιβεβαιώθηκε τελευταία στιγμή και έτσι δεν αντικαταστάθηκε από κάποιον ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων, με αποτέλεσμα η αποστολή να είναι 17μελής.

Την αποστολή της ομάδας του Αιγινίου αποτελούν οι: Τόλιος, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Βλάχος, Λιόλιος, Ανδρικόπουλος, Πετρούσης, Γιαζιτζόγλου, Πέριτς, Φουρτζίου, Κούστα, Χότζιτς, Ζούρκος, Μπιλάλι, Τσολακίδης, Στόικος και Ταουσάνης.

Last modified onΣάββατο, 19 Μάιος 2018 19:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep