Νέες αποχωρήσεις

Παρελθόν από την Καλλιθέα αποτελούν οι Τσατσόπουλος, Γλυνός, Καρβουνίδης. Η αποστολή για Σέρρες.

Διάστημα αποχωρήσεων διανύει η Καλλιθέα και όπως σας είχε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες το FL News, παρελθόν έχουν αποτελέσει πρόωρα οι Θεοδωράκης, Πολίντορο, Ταλέντο. Ωστόσο, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι σύντομα θα οριστικοποιηθούν νέες αποδεσμεύσεις. Πρόκειται για τους Τσατσόπουλο, Γλυνό και Καρβουνίδη, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή για το ματς της Κυριακής (06/05, 17:00) με τον Πανσερραϊκό και δεν θα μετέχουν πλέον στις προπονήσεις.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν χάσει το τρένο της παραμονής αγωνιστικά και στόχος τους είναι να δείξουν καλό πρόσωπο στις Σέρρες. Αγνοούν, άλλωστε, το «διπλό» εδώ και ένα χρόνο. Η αποστολή έφυγε για τις Σέρρες το πρωί του Σαββάτου (05/05) και εκτός πλάνων του προπονητή, Νίκου Παντέλη έμεινε ο Ταμπάκης που είχε χάσει προπονήσεις μεσοβδόμαδα μετά από άδεια που πήρε για προσωπικούς λόγους.

Η αποστολή: Πασάι, Κουτογλίδης, Βαλμάς, Βασιλείου, Παπαγγελής, Σεζάι, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Καντέ, Μίγγος, Μάκο, Παυλής, Μήλιος, Τουρούκης, Γκέτσι, Χοτζάλι, Ζυγκερίδης, Σμυρλής, Κόττας, Τζιτζικαλάκης.

Last modified onΣάββατο, 05 Μάιος 2018 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep